< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Közélet / Blog article: Baks, avagy a faluvezető reagál az „önkormányzata feloszlatására”

| Mobile | RSS

Baks, avagy a faluvezető reagál az „önkormányzata feloszlatására”

Szerkesztőségünkbe – 2011. december 06 –n – érkezett egy a/4 – s vizes papíron boríték nélkül a faluvezető részéről egy kommuniké. (?) Reagált a képviselő testület feloszlatására!

Nem szeretnénk tételesen felsorolni a levelében általa sérelmesnek tűnő közös döntéseiket! Számomra úgy tűnik, a sorainak mögöttes szövegkörnyezetéből, hogy Ő semmiben nem hibás, nem felelős!

Kiemelünk egyes részleteket a leveléből.

– Az elmúlt hónapok kudarcának tekintem, hogy a legnagyobb igyekezetem ellenére sem sikerült békét teremtenem a képviselő-testületben…
– Azt gondoltam, hogy felnőtt, felelős emberekként képesek leszünk a falu érdekében jó döntéseket hozni…
– az elmúlt hónapokban nagy erőfeszítésékbe került hivatalunknak…
– személyes rágalmak, valótlanságok terjesztése, névtelenfeljelentgetések és azok miatt lefolytatott – és mellesleg minden szabályosnak találó – vizsgálatok arra voltak jók, hogy az önkormányzati munkánkat teljesen ellehetetlenítsék!
– Beszél a háborúkról,gyűlölködésekről,válságokról, párthovatartozásról, bőrszínről, a személyes ellentétekről,felelőségről.. (?)
– önöket az éj leple alatt egy fénymásolt tájékoztató formájában már értesítették…
– Itt felsorolja a képviselők nevét, mint Boros János, Fátyolné Ménesi Ildikó, Jaksa Ferenc, Mihályné Tóth Margit képviselők, akik feloszlatták a testületet…
– Az után arról ír, hogy a választás súlyos milliókba kerül, mindezt csak hitelből tudjuk finanszírozni…
– az általa jónak tartott döntéseit a képviselő testület tagjai elutasították, – miközben más javaslattal rendszerint nem álltak elő..
– a választások óta nagyon nehéz úgy dolgozni, hogy a családomat, a munkahelyemet és a vállalkozásomat ismeretlen személyek folyamatos feljelentgetéseikkel, rágalmaikkal zaklatják… s továbbiakban sorolja a hivatalokat, akik vizsgálták a bejelentéseket..

Szerkesztői megjegyzés: – lassan 15 éve nem hívtak – persona non grata voltam – képviselő testületi ülésre. Ma érkezett egy „meztelen” papíron MEGHÍVÓ (2011 december 13- án 17 órakor), mely a rendkívüli Képviselő – testületi meghívásra szól!! Ez nem semmi!!!! Talán akarnak valamit… (?)

Tisztelt faluvezető Úr!

– Ne feledje, nem biztos, hogy mindig igaza van, amikor úgy érzi!!
– Minden dolgát intézze szeretettel… s ne feledje, a kontárokat, a feketemunkásokat, az adócsalók elleni eljárást, független attól, hogy ezek az intézkedések Önnek kínosak, ám a falunak, s annak polgárainak bevételeket jelentenének…

-oil-

Leave a Reply 665 megnézve, 1 alkalommal mai nap |