< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Fábry Sándor feláll az RTL Klubtól

| Mobile | RSS

Fábry Sándor feláll az RTL Klubtól

2011. december 14. | 1 Hozzászólás | Életképek/bulvár

Fábry Sándor minden jel szerint átigazol az RTL Klubtól az MTV-hez. A kereskedelmi csatorna hosszú ideje titkolózik az Esti Showderrel kapcsolatban, ugyanis ebben az évben még nem került képernyőre az egykor hatalmas nézettséget produkáló műsor. Úgy tűnik, a népszerű humorista megelégelte a bizonytalanságot, és számára biztatóbb vizekre evez.

– Meg tudom erősíteni, hogy az MTVA tárgyal Fábry Sándorral, és ha minden jól megy, akkor egy viszonylag közeli időpontban meg is fogunk tudni állapodni vele. Egyelőre aláírt szerződésünk még nincsen – tájékoztatta az Új Ászt Szabó László, az MTV kommunikációs igazgatója.

A helyzetet azonban megnehezíti, hogy a showmannek még szerződése van az RTL Klubbal, így akár több milliós pert is a nyakába varrhatnak, amennyiben hűtlen lesz jelenlegi csatornájához.
– Ebben az esetben felmerül a szerződésszegés kérdése, így a felek kiköthetnek egy kárátalányt, amely esetében nem kell külön bizonyítani a csatornát ért veszteségeket, hanem egy megállapított összeget kell kifizetni a csatorna részére, így az alany mentesül a szerződés összes következménye alól. Ha esetleg nincs kikötve a szerződésben kárátalány, akkor minden kárt tételesen bizonyítania kell a csatornának, amelyek igazodnak a szerződő félnek a havi keresetéhez, valamint ahhoz, mennyi időre szól a szerződés. Itt több milliós perekről beszélünk – mondta a napilapnak dr. Kamarás Péter ügyvéd.

A napilap munkatársa megkereste Kolosi Pétert is, az RTL Klub programigazgatóját, aki egyelőre nem kívánt nyilatkozni a témában.

Forrás: STOP/Új Ász | STOP
forrás:stop.hu

Leave a Reply 330 megnézve, 1 alkalommal mai nap |