< Böngészés > Főoldal / Magyar Helsinki Bizottság / Blog article: A lehető legkevesebb félőrültet a parlamentbe, ezt kívánja Fico ))))Minimálna semi-šialenca v Parlamente, ktoré chcete Fico

| Mobile | RSS

A lehető legkevesebb félőrültet a parlamentbe, ezt kívánja Fico ))))Minimálna semi-šialenca v Parlamente, ktoré chcete Fico

Robert Fico (Smer-SD) azt kívánja hogy a választások után a lehető legkevesebb “félőrült” futkározzon a parlamentbe, mivel szavai szerint manapság van belőlük pár.

A Smer elnöke szerint a sok új arc zavart és káoszt hozott a parlamentbe. “Hihetetlenül rosszabbodott általuk a parlamenti kultúra, káoszt és zavart okoznak, agresszívak. Remélem, a váalsztások nem ezt a fajta parlamenti kultúrát generálják ki, és csak a standard politikai pártok jutnak be” – fogalmazott.

Fico szerint ellenkező esetben a parlament következő elnökének kemény rendszert kell bevezetnie az ilyen képviselők, “kvázipolitikusok” karbantartására. “Amit az elmúlt másfél évben láttam, az hihetetlen, és mindez azokhoz kötődik, akik újonnan érleztek a parlamentbe” – jegyezte meg.

Az ellenzék által egyik leginkább bírált képviselő, Igor Matovič ellenben azt kívánja az újévre, hogy minél több olyan képviselő kerüljön a parlamentbe, aki saját lelkiismerete, és nem a pártelnök, vagy a “pártelnök elvtárs” lelkiismerete szerint szavaz majd.

Sme.sk/para

forrás:igoogle.hu

Minimálna semi-šialenca v Parlamente, ktoré chcete Fico

Robert Fico (Smer-SD), snaží sa minimalizovať volieb, “napoly šialený” futkározzon parlament, ako slová dnes tam bolo málo.

Smer Predseda nové tváre veľa zmätku a chaosu priniesol do parlamentu. “Neuveriteľne sa zhoršili parlamentnej kultúry, chaos a zmätok, agresívne dúfam, že negeneruje váalsztások tento druh parlamentnej kultúry, a to len štandardné politické strany, príde.” – Povedal.

Podľa Fico, inak budúci predseda Parlamentu, vytvoriť pevnú systém týchto poslancov, “kvázi-politickej” údržbu. “Čo sme videli za posledný rok a pol neuveriteľné, všetky z nich súvisí s ľuďmi, ktorí érleztek nový parlament,” – povedal.

Jedným z najviac kritizovaná zástupcami opozície, Igor Matovič nového roka, ale chce dostať viac zástupcov do Parlamentu svojho vlastného svedomia, a nie vodcu strany, alebo “predseda strany, súdruh,” a potom hlasovať podľa svedomia.

Sme.sk / para

Zdroj: igoogle.hu

Leave a Reply 233 megnézve, 1 alkalommal mai nap |