< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Regionális onkológiai központ lesz Veszprémben

| Mobile | RSS

Regionális onkológiai központ lesz Veszprémben

2011. december 22. | 1 Hozzászólás | Közélet

A centrum három múlva nyithatja meg kapuit, a félmilliárd forintból felújított sürgősségi osztályt csütörtökön adták át.

Három év múlva nyitja meg kapuit a regionális onkológiai központ Veszprémben, az erről szóló támogatási szerződést csütörtökön írták alá a Csolnoky Ferenc kórházban, ahol emellett átadták a félmilliárd forintból felújított sürgősségi osztályt.

Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes az eseményen országosan kiemelt fontosságúnak nevezte a két beruházást. Mint mondta, az onkológiai központ és a sürgősségi osztály fejlesztése azt jelzi, hogy “Veszprém nemcsak a megyében, hanem országosan is jelentős egészségügyi központtá tud válni”.

Lasztovicza Jenő (Fidesz-KDNP), a Veszprém Megyei Közgyűlés elnöke úgy fogalmazott, a két projekt szép ajándék a megye valamennyi lakójának. Kovács Zoltán megyei kormánymegbízott a felújított sürgősségi szárny átadásakor elmondott köszöntőjében kiemelte: a Csolnoky kórház négy projekt keretében összesen több mint tízmilliárd forintot fordíthat fejlesztésre.

forrás:hiradó.hu

Leave a Reply 285 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: