< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Dubajba repült titokban Gigi

| Mobile | RSS

Dubajba repült titokban Gigi

2011. december 30. | 1 Hozzászólás | Életképek/bulvár

Dubaj – Titokban repült Dubajba VV Gigi (21)! Még a családjának sem szólt arról, hova készül, a hét végi fellépéseit azonban sorra lemondta.

A Playboynak is vetkőző lány neve is felmerült nyáron az egyre dagadó prostibotrány, a dubajozás kapcsán. Akkor azt nyilatkozta, sohasem tette be a lábát a felhőkarcolók és a dúsgazdag arab sejkek földjére. A hatóságok ugyanis akkor füleltek le egy nemzetközi közvetítőhálózatot, amely magyar lányokat bocsátott gazdag férfiak rendelkezésére, a modellek listáján pedig számos celeb neve is szerepelt. A Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai Gigit is faggatták arról, mit tud ezekről a „kiruccanásokról”.
Gigi a hírek szerint már élőben csodálhatja meg a híres Burj al Arab szállót

– Valóban beidéztek, mert volt egy külföldi utazásom. Azt kérdezték, mi volt a célja – tette hozzá a lány, aki akkor azt állította, Dubajban nem járt. Úgy tűnik, most mégis felkeltette az érdeklődését az egzotikus ország, szerdán ugyanis frankfurti átszállással odautazott. A Blikk információi szerint a frissen munkanélkülivé vált lány – megszűnt ugyanis a VV5 kísérőműsora, a NekedValó – a legdrágább székben foglalt helyet a repülőn.

– A reptéren voltam, amikor felfigyeltem Gigire, aki nem messzire tőlünk a frankfurti járatra várakozott. Közelebb mentem, a jegyén láttam, csak átszáll Németországban, a valódi úti célja Dubaj és az úgynevezett bussiness classon utazik – nyilatkozta olvasó-riporterünk, akinek az információért jár a tízezer forint. Egy repülőjegy Dubajba és vissza közel 200 ezer forint, ugyanez a legkényelmesebb székekben akár 800 ezer is lehet. Természetesen próbáltuk kideríteni, miért utazott Dubajba, Gigi azonban nem vette fel a telefont.
Gigi a hírek szerint már élőben csodálhatja meg a híres Burj al Arab szállót

– Napok óta nem beszéltem a húgommal, fogalmam sincs, mi van vele. Karácsonykor találkoztunk utoljára, de akkor sem mondott semmit arról, hogy Dubajba készül. Azt mondta, Marokkóba utazik táncolni – mondta a Blikknek bátyja, Béci.

Gigi pénteken Orosházán lépett volna fel. Szerdán azonban a söröző bejelentette, Gigi betegségre hivatkozva lemondta a fellépését. Egy másik meghívásnak már egy külföldi munka miatt nem tett eleget.

Csütörtökön este végül SMS érkezett Gigitől. Érdekes, Béci azt nyilatkozta, napok óta nem hallott húgáról, aki most mégis rá hivatkozva tájékoztatta a Blikket utazása céljáról. Azt írta, a barátjától kapta ajándékba, csak a reptéren tudta meg, hová mennek. Különös azonban, hogy olvasó-riporterünk nem látott barátot, útitársat a lány mellett, szerinte Gigi egyedül volt.

forrás:blikk.hu

Leave a Reply 295 megnézve, 1 alkalommal mai nap |