< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Döbbenetes felvételek a Jobbik tüntetéséről – Képgaléria!

| Mobile | RSS

Döbbenetes felvételek a Jobbik tüntetéséről – Képgaléria!

2012. január 15. | hozzászólás | Közélet

Döbbenetes felvételek a Jobbik tüntetéséről – Képgaléria!

Az Európai Unióból való kilépés szükségességét hangsúlyozta a Jobbik elnöke pártjának szombati demonstrációján, amelyet az Európai Bizottság magyarországi képviseletének épülete elé szerveztek. A rendezvény résztvevői a színpadon egy uniós zászlót is elégettek.
Népszava-MTI galéria

Népszava

Döbbenetes felvételek a Jobbik tüntetéséről – Képgaléria! Döbbenetes felvételek a Jobbik tüntetéséről – Képgaléria! Döbbenetes felvételek a Jobbik tüntetéséről – Képgaléria! Döbbenetes felvételek a Jobbik tüntetéséről – Képgaléria! Döbbenetes felvételek a Jobbik tüntetéséről – Képgaléria! Döbbenetes felvételek a Jobbik tüntetéséről – Képgaléria! Döbbenetes felvételek a Jobbik tüntetéséről – Képgaléria! Döbbenetes felvételek a Jobbik tüntetéséről – Képgaléria! Döbbenetes felvételek a Jobbik tüntetéséről – Képgaléria! Döbbenetes felvételek a Jobbik tüntetéséről – Képgaléria!

Szabó Gábor jobbikos országgyűlési képviselő tart egy uniós zászlót, amelyre rátapos frakciótársa Murányi Levente és Novák Előd, a Jobbik alelnöke (takarásban) pártjuk Tagok legyünk vagy szabadok? elnevezésű tüntetésén Budapesten. – Fotó: MTI Döbbenetes felvételek a Jobbik tüntetéséről – Képgaléria! – Fotó: MTI Döbbenetes felvételek a Jobbik tüntetéséről – Képgaléria! – Fotó: MTI

Címkék: Jobbik, tüntetés, képgaléria

forrás:népszavaonline.hu

Leave a Reply 308 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: