< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, főszerkesztő blogja, Közélet / Blog article: Baks, akkor ismét a jegyző…

| Mobile | RSS

Baks, akkor ismét a jegyző…

Baks, akkor ismét a jegyző…

Telefonon – többször – érdeklődtem a Magyarország Alaptörvénye után, amit a helyi polgármesteri hivatalban lehetett megrendelni 2011 szeptemberétől. (tudomásom szerint én voltam az első)
Folyamatosan azt a válaszokat kaptam: – megrendeltük, s legyek türelemmel.

Türelmes voltam a mai napig (2012. január 16).

Tavaly bent jártam(unk) a kormányablaknál s érdeklődtem az Alaptörvény megrendelése után… az előadó felvilágosított, majd közölte, – ebben a témában az ügy előadója Révészné Jakus Tünde.

Ezt követően felhívtam a kormányablak ügyfélosztályáról a Baksi jegyzőt – Lajkó Norbertet – , aki azt mondta; – Ők megrendelték Magyarország Alaptörvényét! E kijelentését az ügyfelesek is hallották.

Vártam, vártam, vártam… az alkotmány nem jött, az alkotmány még nem jött…

2011. decemberben felhívtam az országgyűlés elnökének titkárságát, s elmondtam a tényállást Magyarország Alaptörvénye tárgyában. Érthetetlenül álltak az események előtt!
Megrendeltem tőlük az Alkotmányt! A telefonbeszélgetést követően a negyedik napon megkaptam Magyarország Alaptörvényét!

2012. január 16- án felhívtam Révészné Jakus Tündét a kormányablaknál s közöltem, hogy a mai napig nem tudom, miért nem kaptam a Baksi hivatal által megrendelt alaptörvényből, mivel Lajkó arra hivatkozott: – Ő leadta a megrendelést, s a továbbiakban neki nincs vele dolga: HMMMM!

– Ez nem így van! – hangja kissé fátyolos lett. Mi csak regisztráljuk a megrendeléseket. A jegyzőnek kell a saját jelszója alapján belépnie a rendszerbe! – s megrendelni az Alaptörvényt!

– Megkérhetem, hogy ezt írja le vagy küldje el e-mailben?

– Természetesen!

Pár perc múlva visszahívott s kijelentette: – a rendszerbe benne van a Baksi megrendelés. Közben beszélt a jegyzővel, aki azt nyilatkozta: – mindenki megkapta!!

– Ez nem igaz! Én nem kaptam meg!

Ezek után felhívtam a hivatalt!
Varga Andrea – jegyzői titkárnő – közölte: mindenki megkapta!

– Én nem kaptam meg!

– Majd utána néznek….

Várom Magyarország alaptörvényét!!

Sajnos a helyzet komikája az, hogy nekik csak jogaik vannak, ám kötelességeik az állampolgárral szemben ((így gondolom)) nincsenek. Pláne, ha én vagyok a bejelentő.
2012.január 16 -oil-

Leave a Reply 1800 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: ,