< Böngészés > Főoldal / Kultúra / Blog article: Első alkalommal rendezik meg a Színházak Éjszakáját ))))Première fois à la Nuit des théâtres

| Mobile | RSS

Első alkalommal rendezik meg a Színházak Éjszakáját ))))Première fois à la Nuit des théâtres

2012. március 2. | hozzászólás | Kultúra

Első alkalommal rendezik meg Budapesten a Színházak Éjszakáját: március 31-én 13 fővárosi teátrumban várják a közönséget különleges programokkal.

A Múzeumok Éjszakájának mintájára tartandó rendezvény programjai között szerepelnek rendhagyó, interaktív események, kiállítások, eddig még nem látott előadások, gyermekműsorok, koncertek és beszélgetések is. A programok március 31-én, szombaton kezdődnek és vasárnap hajnalig tartanak. A Színházak Éjszakáján a közönség az erre az estére érvényes karszalag megvásárlásával látogathat el a teátrumokba.

A rendezvényről tegnap tartott sajtótájékoztatón Csomós Miklós főpolgármester-helyettes hangsúlyozta, hogy a fővárosnak fontosak a színházai. A közönség száma az adatok szerint csökken, szükség van tehát a közönség megtartására ahhoz, hogy színházszerető generációk nőjenek fel a jövőben – emelte ki. A Színházak Éjszakájának szervezését vállaló Radnóti Színház igazgatója, Bálint András elmondta: ez egy színházbarát, közönségbarát éjszaka lesz, amelynek a legfontosabb célja az, hogy a fiatalok eljussanak a színházba, az érdeklődésüket felkeltsék.
Tudnivalók
– Az esemény részletes programja a www.szinhazakejszakaja.hu honlapon olvasható.
– A karszalag a programban részt vevő színházak jegypénztárában és szervezésén, a jegy.hu oldalon, valamint az esemény honlapján is megvásárolható.
– A felnőttkarszalag 1700, a diák- 1000, a gyerekkarszalag pedig 100 forintba kerül majd.

forrás:igoogle.hu

Première fois à la Nuit des théâtres

La première fois que dans les théâtres à Budapest Nuit: Mars 31, 13 métropolitaine Teatrum s’attendre le public à des programmes spéciaux.

La Nuit des musées d’événements qui se tiendront dans les programmes modèles comprennent non conventionnelles, des événements interactifs, des expositions et des performances sans précédent, les programmes pour enfants, des concerts et des conversations. Le 31 Mars programme de samedi et dimanche départ à l’aube gardé. La Nuit des Théâtres de l’auditoire ce bracelet soir valable ne peut être visité en achetant dans le théâtre.

L’événement hier à la conférence de presse, noué Nicolas adjoint au maire a souligné que l’importance principale des théâtres de la ville. Le public sera réduit que le nombre de données, de sorte que la nécessité de tenir le public au théâtre épris de générations grandissent dans l’avenir – a dit. L’organisation d’entreprendre le Théâtre Nuit Radnoti metteur en scène, Andras Balint dit, c’est un théâtre convivial, le public de l’environnement nuit sera un objectif clé est de tendre la main aux jeunes au théâtre, à éveiller leur intérêt.
sur
– Le programme détaillé des manifestations www.szinhazakejszakaja.hu site.
– Du bracelet pour les cinémas participants et billetterie à l’organisation, du côté jegy.hu, et le site Web de l’événement à l’achat.
– Le bracelet adulte en 1700, l’étudiant de 1000, le bracelet de l’enfant et sera de 100 forints.

Source: igoogle.hu

Leave a Reply 394 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: