< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Botka László hivatalosan is bejelentette, hogy indul az MSZP választmányi elnöki posztjáért

| Mobile | RSS

Botka László hivatalosan is bejelentette, hogy indul az MSZP választmányi elnöki posztjáért

2012. március 4. | 1 Hozzászólás | Közélet

Botka László hivatalosan is bejelentette, hogy indul az MSZP választmányi elnöki posztjáért Elfogadja a több megyében kapott jelölést, és indul a Magyar Szocialista Párt országos választmányi elnöki posztjáért Botka László, Szeged polgármestere.

A politikus a párt pénteken tartott Csongrád megyei tisztújítását követően az MTI-nek elmondta, hogy a küldötteknek hivatalosan is bejelentette, miután nagyon sok megye támogatását megkapta, elfogadja a jelölést az MSZP országos választmányi elnöki posztjára. Ezt már írásban is közölte az MSZP országos jelölőbizottságával – tette hozzá.
Az MSZP Csongrád megyei tisztújításán ismét Botka Lászlót választották megyei elnöknek, az elnökhelyettesi posztot pedig Gazdag János helyett a jövőben Varga Péter apátfalvi polgármester tölti be.
A felmenő rendszerű tisztújítás során Kozma Józsefet is újraválasztották az MSZP szegedi elnökeként. Csongrádon Bedő Tamás, Szentesen Móra József, Hódmezővásárhelyen Nagy Ernő, Makón Buzás Péter, Mórahalmon pedig Beöthy-Fehérné Sebők Zsuzsanna vezeti a párt helyi szervezetét.

forrás:hír3.hu

Leave a Reply 417 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: