< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: A DK a skizofrén elmebeteg képzelgéseiről

| Mobile | RSS

A DK a skizofrén elmebeteg képzelgéseiről

2012. március 18. | hozzászólás | Életképek/bulvár

A DK a skizofrén elmebeteg képzelgéseiről

Budapest – A Demokratikus Koalíció utolérte az Amerikai Népszavát, kristálytiszta és világos elemzését adja Orban Viktor diktátori jellegéről és orvosi, mentális állapotáról. A párt az alábbi közleményt jelentette meg.

‘Egy skizofrén elme képzelgései

Orbán Viktor miniszterelnök bértapsolók és külföldi turisták előtt elmondott ünnepi beszéde egy talajt vesztett, gyenge ember képét mutatta, akin végletesen elhatalmasodott az üldözési mánia. A miniszterelnök Európai Unióról és tagállamairól mondott mondatai egy, az európai klubból kizárt, diktatórikus hajlamai miatt az európai politikusok körében megvetett ember kétségbeesett bosszúkísérletéről szóltak. Az EU és tagállamainak vezetői nem támadták meg hazánkat és gyarmatosítási kísérletről sincs szó, mindezek csupán a magyar miniszterelnök fejében élő lázálmok. A valóságban Orbánt éri kritika és nem Magyarországot. Orbán jó diktátor módjára azonban ismét azonosította saját magát Magyarországgal.

Ha egy miniszterelnök viselkedése mutatja ennyire a skizofrénia jeleit, az nem csupán az ő magánügye. Arra kérjük a miniszterelnököt – ha másképpen nem megy, akkor orvosi, szakértői segítséggel – oldja meg mentális problémáit, mert zavart, beteges viselkedése visszafordíthatatlan károkat fog okozni Magyarországnak.

Molnár Csaba

DK ügyvezető alelnök”

forrás:amerikai népszava online.hu

Leave a Reply 262 megnézve, 1 alkalommal mai nap |