< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Közélet / Blog article: Baks: – a kontár „ünnepi zenéje”- kopogás, csiszolás, reszelés…

| Mobile | RSS

Baks: – a kontár „ünnepi zenéje”- kopogás, csiszolás, reszelés…

Baks: – a kontár „ünnepi zenéje”- kopogás, csiszolás, reszelés…

A hosszú hétvégét a Majsai Wellnessbe töltöttük a nejemmel. Azt nem gondoltuk volna, hogy a kontár az orrunk alá „dörgöli” a kikapcsolódásunkat, pihenésünket!

Zsivajgó nyomdafestéket nem tűrő hangon adott perlekedést a véleményének. Ilyenkor a hallgatózó szomszédjainak produkálja a műsorát. Egyébként egy gyáva ember!

A polgármester jelölt kampányán is nekem ugrott, s kiabálva – a szemei elborulva – adott lármázást a lejárató véleményének. Nekem nem kellett védekeznem, mivel a vádak hamisak s kitaláltak voltak. A közel 100 fős rendezvényen a hallgatóság leültette s megkérte: – menjen haza!

Én hivatalos minősítésemben – újságíróként – voltam jelen!

Megkértem a polgármester jelölt asszonyt – tegye helyre ezt az embert! Többen nyugtatták, csendesítették a kontár becenévre hallgató bácsikát!

Ezt követően elmentem a másik jelölt programismertetésére, a kontár oda is követett, s zaklatott bennünket! Válogatott durvaságokat kiabált ránk!

Nem voltam kapható hallgatni ezeket a képtelen vádakat, ezért elindultunk hazafelé. Mögöttünk jött, s a műsorával kecsegtette a hallgatóságot!

A Wellnessből hazafelé tartottunk, vidáman kipihenve. Kellemes napokat töltöttünk az élményfürdőben, az uszoda adta lehetőségek a lelkünket magasba emelték! A tavasz rendeletlenül visszaszorította a téltábornokot. Boldogok voltunk!

Arra nem is gondoltunk, hogy idehaza már „vár” a kontár. Alig érkeztünk meg rögvest szórta ránk a válogatott durvaságokat.

A műhelyéből leskelődve, alig várja, hogy belém kössön. Közel 8 éve nem beszélek, nem köszönök, nem veszem semmibe őt! Ettől független, mindig megtalálja a módját, a cirkula megjegyzéseire! Vannak emberek, akiknek tetszik a meggyalázásom! Az utcába több polgármesteri alkalmazott is lakik! Ők nem látnak, nem hallanak, s nem tesznek semmit! Én csak egy bevándorló vagyok a harmadik évezredben. Nekünk városiaknak nincs szavazati jogunk, csak kötelességünk ebben a faluban!

A zenei aláfestést minden nap a kontár biztosítja. Ellátják kopogtatni valóval egész évben!

A jelöltek választási ígéreteiben egyetlen szóval sem említették a kormányprogram azon részét:- kontárok, feketemunkások, elleni küzdelem!! Nem mernek, vagy nem akarnak segíteni a kormánynak ebben a harcban?! Ez úgy néz ki, mintha ebben a faluban minden rendben volna!

A program egy része

– A számla –és nyugtaadási kötelezettség ellenőrzését célzó vizsgálatok eddigi számának és arányainak megtartása mellett fokozott figyelemmel kell lenni a számla-és nyugtaadási kötelezettséggel összefüggő könyvelési és bevallási adatok meglétének, az árbevétel elszámolás teljes körűségének vizsgálata.
– Az eltitkolt jövedelmek feltárása érdekében fokozottan kell vizsgálni a magánszemélyek jövedelmének és vagyongyarapodásának, illetve életvitelre fordított kiadásainak összhangját, elsődlegesen a működésükre, adózói kapcsolataikra….stb.
– Mezőgazdaságban:- növénytermesztés, állattenyésztés és kapcsolódó szolgáltatások
Kiemelten kell foglalkozni saját tulajdonú, bérelt ingatlan bérbeadásával, üzemeltetésével foglalkozó vállalkozásokat…stb.

Ergo!
A hosszúhétvégénk ilyen gyalázatosan ért véget. Kaptunk hideget-meleget! Úgy látszik elgurult a kontár gyógyszere, vagy kevés már az adag!
2012.március 18 -oil-

Leave a Reply 574 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: