< Böngészés > Főoldal / HITA, Közélet / Blog article: Nemzeti Külgazdasági Hivatal sajtóközleménye//Szolgáltató Központot hozott létre Budapesten az AGCO

| Mobile | RSS

Nemzeti Külgazdasági Hivatal sajtóközleménye//Szolgáltató Központot hozott létre Budapesten az AGCO

2012. március 22. | 1 Hozzászólás | HITA, Közélet

Az AGCO Hungary Kft. Budapest IT Szolgáltató Központja március 21-én ünnepélyes keretek között megnyitotta kapuit. A megnyitón a cég vezetői, a Nemzeti Külgazdasági Hivatal Befektetésösztönzési Főosztályának vezetője, az AmCham képviselője mellett számos üzleti partner vett részt.

Az AGCO egy mezőgazdasági felszereléseket gyártó cég, amelynek traktorjait, kombájnjait és más mezőgazdasági felszereléseit a világ számos pontján gyártják, és 140 országban értékesítik. Az AGCO-nak négy fő márkája van: Challenger, Fend , Massey Ferguson és Valtra.
A cég innovatív termékei folyamatos elismerésben és díjakban részesülnek a nemzetközi kiállításokon. Az AGCO nagyra értékeli, hogy a mezőgazdasági termelők és a viszonteladók világszerte elismeréssel nyilatkoznak termékeink széles köréről.

A Központ formailag 2011 júniusában kezdte meg működését az első szakember alkalmazásával. Mára mintegy 30 alkalmazott biztosít szolgáltatásokat a többi AGCO helyszínnek Európában és az USÁ-ban.

Az AGCO februárban elnyerte a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) “Az Év Befektetője 2011” díját a szolgáltató központ kategóriában. Miután elégedettek az eddigi eredményekkel, az AGCO budapesti irodája további bővítését tervezi.

Sajtókapcsolat:
Orodán Krisztián, sajtófőnök
Nemzeti Külgazdasági Hivatal

Leave a Reply 378 megnézve, 1 alkalommal mai nap |