< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Hivatali visszaélés miatt nyomoznak a tarnabodi önkormányzatnál

| Mobile | RSS

Hivatali visszaélés miatt nyomoznak a tarnabodi önkormányzatnál

2012. március 24. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Hivatali visszaélés és más bűncselekmények miatt nyomoz a Heves megyei Tarnabodon a rendőrség – tájékoztatta a nyomozás lefolytatására kijelölt Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-t.

A Dankóné Nagy Éva által az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint az ismeretlen tettes ellen indított eljárás során nyomozati cselekményeket hajtottak végre Tarnabod községben, a lefoglalt bizonyítékok feldolgozása és szakértői vizsgálata folyamatban van.
A szóvivő közölte: a nyomozás érdekeire hivatkozva további tájékoztatást nem adhat. A nyomozás lefolytatására a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság gazdaságvédelmi osztályát jelölték ki – tette hozzá.
A Heves Megyei Hírlap szombati számában azt írta, hogy házkutatást tartottak a rendőrök mind a tarnabodi községházán, mind Pető Zoltán polgármester káli otthonában.
A napilap úgy tudja, a községben elterjedt hírek szerint a rendőrök uzsorával kapcsolatos eseteket vizsgálnak.
A 900 lakosú település neve egyébként a Magyar Máltai Szeretetszolgálat által 2004-ben útjára indított Befogadó falu programról vált ismertté. Ennek keretében hajléktalan családoknak biztosítottak otthont; azóta 15 család telepedett le a községben.

forrás:hír3.hu

Leave a Reply 373 megnézve, 1 alkalommal mai nap |