< Böngészés > Főoldal / Rendőrségi hírek / Blog article: Kilóg a lóláb Lódarabokat dobáltak le a szekérről Lajosmizsén

| Mobile | RSS

Kilóg a lóláb Lódarabokat dobáltak le a szekérről Lajosmizsén

2012. március 30. | 1 Hozzászólás | Rendőrségi hírek

Lajosmizse határában, lovas kocsiról dobálták le ismeretlenek a korábban levágott ló maradványait. Lófejet és lólábat találtak a kiérkező rendőrök az úton. Nyomozás indult az ügyben.

Csütörtök este, bejelentés érkezett a Kecskeméti Rendőrkapitányság Lajosmizsei Rendőrőrsére, miszerint ismeretlenek Lajosmizse külterületén, feltehetőleg egy lovas kocsiról bomló, korábban levágott lónak a maradványait, lófejet, lábat és bordát dobtak az útra.

A kiérkező rendőrök a helyszínről azonnal értesítették az Önkormányzat illetékes munkatársait, akik a veszélyes anyagnak, hulladéknak minősülő bomló állati maradványokat elszállították. A szemlét követően a Lajosmizsei Rendőrőrs, nyomozást indított eddig ismeretlen tettesek ellen, a hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűncselekményében. A beszerzett adatok és vallomások szerint a ló maradványait egy Táborfalva irányából érkezett lovas kocsiról dobálták le. A kihallgatott tanúk vallomása szerint négy, 20 év körüli férfi tette mindezt. A felkutatásuk, azonosításuk jelenleg is tart.

forrás:ma.hu

Leave a Reply 1008 megnézve, 2 alkalommal mai nap |