< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Damu Roland megkapta a börtönbehívót

| Mobile | RSS

Damu Roland megkapta a börtönbehívót

2012. április 8. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Nagy esély van rá, hogy a pánikbetegsége miatt pszichiátriai kezelés alatt álló Damu Roland a következő két hónapban öngyilkosságot kísérel meg – állítja az ismert jós, Frabato. A meghökkentő jövendölés arra figyelmezteti a színész szeretteit: figyeljenek oda Rolandra, aki már megkapta behívóját börtönbüntetése megkezdésére, és szakértő vizsgálja betegsége súlyosságát.

– Az öngyilkosságnak nem a durvább módját fogja választani, mint például az önakasztás, hanem a gyengébbet, gyógyszerekkel. Mindez két hónapon belül várható – kezdte az Új Ásznak Frabato. – Akiknek dühkitöréseik vannak és agresszívan lépnek fel a gyengébbekkel szemben, azok az öngyilkosságnak is a gyengébb útját keresik. A lelki összeomlás már az előjele annak, amit nemrég jósoltam a várható öngyilkosságáról – emlékeztetett a mágus, aki Damu Roland szeretteinek azt tanácsolja: állandóan felügyeljék a négy és fél év börtönre ítélt egykori sorozatsztárt.

Valóban nem árt az óvatosság, tekintettel arra, hogy a testi sértésben, erőszakos közösülésben és személyi szabadság korlátozásában bűnösnek talált Damunak megküldték a szabadságvesztés megkezdésére szóló felhívást. Emellett az is kiderült: a bíróság az igazságügyi orvos szakértő véleménye alapján megvizsgálja, hogy a színész betegsége a börtön keretei között is kezelhető-e, vagy valóban indokolt emiatt elhalasztani bevonulását a rácsok mögé, ügyvédje kezdeményezése nyomán.
forrás:stop.hu

Leave a Reply 292 megnézve, 1 alkalommal mai nap |