< Böngészés > Főoldal / Magyar Helsinki Bizottság / Blog article: Razzia a piacon: nem találtak olyan árust, aki a hamis cuccra ráismert volna

| Mobile | RSS

Razzia a piacon: nem találtak olyan árust, aki a hamis cuccra ráismert volna

Cipőket, kiegészítőket és parfümöket foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Miskolcon, a Zsarnai bolhapiacon tartott húsvéti razzia során, a világmárkás jelzetű termékek hamisítványok voltak – közölte a NAV Észak-magyarországi Regionális Vám és Pénzügyi Főigazgatóságának sajtóreferense vasárnap.

Varga Zoltán tájékoztatása szerint a szombati ellenőrzést előre bejelentették, ennek ellenére félszáz hamisított cipőt, több tucat hamisított parfümöt, táskát és szabadidőruhát foglaltak le a bolhapiacon, összességében mintegy 400 ezer forint értékben.

A termékek mindegyikén valamilyen világmárka volt feltüntetve. Az árusokat előállították, kihallgatásukon mindannyian tagadták, hogy az ő tulajdonuk lenne a portéka. A NAV áru hamis megjelölése miatt indított szabálysértési eljárást, illetve feljelentést tesz a pénzügyi nyomozóknál – tette hozzá a sajtóreferens.

forrás:stop.hu

Leave a Reply 325 megnézve, 1 alkalommal mai nap |