< Böngészés > Főoldal / Rendőrségi hírek / Blog article: Hármas gyilkosság Akarattyán

| Mobile | RSS

Hármas gyilkosság Akarattyán

2012. április 22. | hozzászólás | Rendőrségi hírek

Egy 91 éves asszonynak és két, 60 év körüli hozzátartozójának (egy másik nőnek és egy férfinak) a holttestét találták meg szombat délután a Balatonkeneséhez tartozó Balatonakarattyán egy családi házban – értesült az MTI rendőrségi forrásból. Az áldozatokat már napokkal ezelőtt meggyilkolhatták.

Az MTI rendőrségi forrásból úgy tudja, a három emberrel feltehetően késsel végeztek. A holttesteket az áldozatok egyik családtagja találta meg, aki azonnal értesítette a rendőrséget és a mentőket. A rendőrök a ház több helyiségét feldúlva találták.

Az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI érdeklődésére mindössze annyit mondott: három holttestet találtak a helyszínen, csak a halál tényét tudták megerősíteni.

Az MTI tudósítója a helyszínen szomszédoktól megtudta: az idős asszony egy baleset utáni rehabilitáció keretében lakott az Árpád utcai üdülőövezeti házban, és naponta gyógytornász járt ki hozzá és vele lakó hozzátartozóihoz.

Több szomszéd is úgy nyilatkozott az MTI-nek, feltűnt nekik, hogy a házban lakókat már két hete nem látták, sem az utcában, sem az udvaron. Egy fiatal férfi, aki naponta az utcában tart futóedzést, a rendőröknek azt mondta: a legutóbb március 28-án látott a ház előtt egy számára idegen, nem a házban lakó férfit, akiről feljegyzést is készített. Más szomszéd arról beszélt, hogy az utóbbi két hétben nem látták azt az asszonyt, aki naponta kijárt tornáztatni a balesetben megsérült idős nőt, és azt a férfit sem, aki többször feltűnt a hétvégi ház környékén.

Bényi Mónika, az ORFK szóvivője az MTI-nek megerősítette a haláleset tényét, de annak körülményeiről egyelőre nem tudott felvilágosítást adni. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel annyit közölt: az idegenkezűség nem zárható ki, de a helyszíni szemle még órákig is eltarthat, a halál pontos okáról addig nem nyilatkozhatnak.

A rendőrség azt sem tartja kizártnak, hogy az ügyben csak vasárnap tudnak bővebb felvilágosítást adni.

A helyszíni szemle zajlik, a rendőrség az utcát teljesen lezárta.

forrás:népszava online.hu

Leave a Reply 1684 megnézve, 2 alkalommal mai nap |