< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: “Mindenkinek hazudtam” – kitálalt a magyar színésznő

| Mobile | RSS

“Mindenkinek hazudtam” – kitálalt a magyar színésznő

Kovács Patrícia megrázó őszinteséggel mesélt D. Tóth Krisztának élete legnehezebb korszakáról, és elárulta azt is, miért jön jól neki a műsorvezetőtől ajándékba kapott vaslánc és plüssbilincs.

– Nekem volt egy nagyon-nagyon rossz korszakom, nagyon hazudozós lány voltam – döbbentette meg súlyos kijelentésével D. Tóth Krisztát az egyébként örök mosolygó, ma már életörömtől sugárzó Kovács Patrícia a DTK Show csütörtöki adásának felvételén. A színésznő nyíltan vállalta: tinédzserként olyan nehezen dolgozta fel a családi és iskolai sebeket, hogy a valós élete helyett inkább kitalált egy másikat. Ha társaságba került, gyakran megdöbbentő és valószínűtlen hazugságok árán is egy különös lánynak adta ki magát, aki például balettintézetbe is járt.
– Nem akartam arról beszélni, hogy honnan jövök vagy hogy úgy egyébként milyen az életem. Szerettem volna elmismásolni a szüleimmel való viharaimat, meg az egymás közti viharaikat – mesélte Patrícia, akit végül az Új Színház Stúdiójában formálódó társulat zökkentett ki a folytonos hazudozásból. A műsorban egyébként elárulta: édesapjának csak felnőtt fejjel tudott megbocsájtani a kamaszként tőle elszenvedett sérelmekért.

Kovács Patrícia a DTK Showban
Fotó: MTVA/Zih Zsolt
Kovács Patrícia a régmúltban átélt traumák mellett jóval vidámabb történeteket is felelevenített D. Tóth Krisztának. Kiderült például, hogy éjjelente, alvajáró körútjain jókat szokott lakmározni. A show háziasszonya a színésznőt egy különleges, éjszakai túlélő-felszereléssel lepte meg. Hogy Patrícia hogyan reagált a vasláncra, a plüssbilincsre és társaira, kiderül a DTK Show csütörtöki adásából.

forrás:stop.hu

Leave a Reply 421 megnézve, 1 alkalommal mai nap |