< Böngészés > Főoldal / HITA / Blog article: Nemzeti Külgazdasági Hivatal sajtóközleménye

| Mobile | RSS

Nemzeti Külgazdasági Hivatal sajtóközleménye

2012. május 11. | hozzászólás | HITA

KKV Akadémiát szervez a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA)

A Nemzeti Külgazdasági Hivatal külpiaci jelenlétet fejlesztő tanfolyamot szervez a MOL Nyrt. támogatásával export területén már tapasztalattal rendelkező cégek számára. A vállalkozások versenyképességének javítását célzó, átfogó menedzsmentképzést a HITA hagyományteremtő szándékkal indítja útjára.

A tematika külpiac-orientált, olyan témákat dolgoz fel a kurzus, mint a változásmenedzsment, az összefogás, az innováció, a finanszírozási kérdések és a nemzetköziesedés. Külföldi előadók, elismert trénerek és sikeres magyar exportőrök osztják meg tudásukat és tapasztalataikat a résztvevőkkel. Az előadások mellett interaktív kiscsoportos feladatok megoldása révén van lehetőség az elhangzottak gyakorlati elsajátítására. A tanfolyam végén a résztvevők oklevelet kapnak, melyek a gálavacsorán kerülnek átadásra.

Programnapok:
• 2012. május 23-24. – Üzleti környezet és menedzsment, Cégépítés, menedzsment, új stratégiai és piaci módszerek workshop

2012. június 6-7. – Összefogás, innováció és finanszírozás, Akcióterv egy alulról történő összefogásra workshop

2012. június 20-21. – Hatékony külpiaci részvétel, Egy konkrét céges exportstratégia legfontosabb lépéseinek kidolgozása workshop

Az eseménynek a Budapesttől 50 km-re található Fenyőharaszti Kastélyszálló ad otthont.

Bővebb információ: Kakas Zsófia programfelelős, e-mail: kkvakademia@hita.hu, telefon: 06-1 872-6508, www.hita.hu

Sajtókapcsolatok:
dr. Rácz Gábor főosztályvezető
06/30/382 9519
gabor.racz@ hita.hu
www.hita.hu

Háttér:

A Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) fő feladata egyfelől a hazai kis- és középvállalkozások külgazdasági tevékenységének támogatása, másfelől a külföldi cégek magyarországi befektetéseinek ösztönzése. A Hivatal a nemzetgazdasági miniszter irányítása alatt működő központi hivatal, önállóan működő és gazdálkodó költségvetési szerv.

Leave a Reply 416 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: