< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Kiskorú magyar prostik lepték el Svájcot

| Mobile | RSS

Kiskorú magyar prostik lepték el Svájcot

2012. május 17. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Naponta legalább 15 férfit fogadnak. A borsodi és szabolcsi mélyszegénységet hagyták maguk mögött, nem feltétlen önszántukból.

Tömegesen kényszerítik prostitúcióra a magyar kiskorúakat Svájcban. Például a zürichi türelmi zónában megforduló utcalányok 81 százaléka magyar. Emberkereskedők juttatják ki őket, papírjaikat még idehaza meghamisítják – olvasható a Népszabadság összeállításában.

A szerencsétlenek naponta legalább 15 férfit fogadnak, sem enni, sem inni, de még tisztálkodni sincs lehetőségük, idejük. Többségük az ország legszegényebb régióiból, Borsodból és Szabolcsból származik, aluliskolázott, a mélyszegénységből érkezik.

Futtatóik három hónaponként más városba küldik őket, ezzel fenntartják kiszolgáltatottságukat. Alig tudnak valamit a drogokról, HIV-ről, egyéb nemi úton terjedő betegségekről.

Elindult egy svájci–magyar segélyprogram, hogy kezelje a problémát, ám erre Budapest nem adott egyetlen forintot sem. Pintér Sándor belügyminiszter egyébként korábban több nyilatkozatában is tagadta, hogy Magyarországon létezik a kiskorú prostituáltak problémája.
forrás:hír24.hu

Leave a Reply 1285 megnézve, 1 alkalommal mai nap |