< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Budapest Szíve Program Sajtótájékoztatóra és nyílt napra

| Mobile | RSS

Budapest Szíve Program Sajtótájékoztatóra és nyílt napra

2012. május 30. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Június 2-án szombaton térfoglaló piknikre vár mindenkit Budapest Főváros Önkormányzata és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a megszépült Budapest Szívében, nyílt nap keretében. A rendezvény célja, hogy ráirányítsa a városlakók figyelmét a megújult környezetünkre. A piknik napján bárki leterítheti pokrócát a Városháza parkban vagy a Március 15. téren, érkezhet kerékpárral vagy családosan, kutyával vagy görkorcsolyával. A két helyszínen egész nap érdekes programok, pódiumbeszélgetések és különleges élmények várják a fővárosiakat.
A Budapest Szíve Program keretében a „Reprezentatív kaputérség kiépítése I. ütem” (KMOP-5.2.2/A-2008-0002) projekt részeként az Astoria kereszteződéstől a Deák térig újult meg a Belváros. A program másik fontos eleme a „Hídfőterek és új pesti korzó kiépítése I. ütem” (KMOP-5.2.2/A-2008-0003), projekt, melynek során átépült a Március 15. tér, megújult a Piarista tömb és ismét lehet sétálni a Piarista közben.

Budapest Főváros Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt 2012. június 2-án a projektek eredményeit értékelő sajtótájékoztatóra, majd az azt követő egész napos eseményekre, melyről részleteket a következő oldalon olvashatnak.

Sajtótájékoztató:
Időpont: 2012. június 2. szombat 10:00
Helyszín: Budapest, V. kerület, Március 15. tér
Beszédet mond: dr. Szeneczey Balázs főpolgármesteri kabinetfőnök és Vitézy Dávid, vezérigazgató, Budapesti Közlekedési Központ (BKK)

További információ:
Elek Éva
MédiaCom Kft.
email: elek.eva@mediacom.hu

Leave a Reply 593 megnézve, 1 alkalommal mai nap |