< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Botrány! Náci egyenruhában ábrázolta Angela Merkelt egy görög lap

| Mobile | RSS

Botrány! Náci egyenruhában ábrázolta Angela Merkelt egy görög lap

2012. június 23. | hozzászólás | Életképek/bulvár

A Dimokratia című lap a Németország-Görögország Európa-bajnoki labdarúgó-mérkőzés “felvezetéseként” náci karszalaggal és egyenruhában ábrázolta Angela Merkel német kancellárt.

A német-görög labdarúgómérkőzés előtt természetesen a két ország gazdasági kapcsolatai is témát jelentettek a pletykalapokban, a Bild például azt írta, hogy “Viszlát Görögország, ma nem menthetünk meg benneteket!” – utalva arra a pénzügyi segítségre, amelyet a hellének kaptak.

Ennél azonban sokkal ízléstelenebb módját választotta az ellenfél cukkolásának a Dimokratia című görög lap, amely egyenruhában és náci karszalaggal ábrázolta Angela Merkel német kancellárt, ráadásul odaírva a fotó mellé, hogy “Memomrandum macht frei”, utalva a második világháborús haláltáborok feliratára (“Arbeit macht frei” – azaz “a munka felszabadít”).

A kancellárasszony egyébként a helyszínen tekintette meg a mérkőzést, és a jelek szerint jól szórakozott a német góloknál.

forrás:hírkereső.hu

Leave a Reply 339 megnézve, 1 alkalommal mai nap |