< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Szegedi Csanád a Jobbik új borsodi elnöke

| Mobile | RSS

Szegedi Csanád a Jobbik új borsodi elnöke

2012. június 24. | hozzászólás | Közélet

Szegedi Csanádot, a Jobbik európai parlamenti képviselőjét választották meg a párt Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnökévé a vasárnap megtartott tisztújító választmányi ülésen. Egyedüli jelöltként indult posztért, a voksok 92 százalékát szerezte meg.

A tisztújítást azért tartották, mert Endrésik Zsolt országgyűlési képviselő, a korábbi megyei pártelnök és az elnökség április közepén lemondott, a hvg.hu akkori információ szerint azért, mert megromlott a kapcsolatuk Szegedi Csanáddal. Ezt követően április 25-én kizárták a Jobbikból Endrésik Zsoltot, valamint Kisgergely András és Nagyházi Zoltán önkormányzati képviselőt mert “önös politikai érdekeik alapján, valótlan információkkal” a párt megosztására törekedtek.

Szegedi Csanád célként azt jelölte meg, hogy a Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megyében és országosan is a Fidesz váltópártja legyen 2014-ben, továbbá egy éven belül megkétszerezzék a megyei szervezetek számát azért, hogy “a megyének ne legyen olyan szeglete, ahol nincs magyar érdekképviselet”. A megyei választmányon a párt megyei alelnökévé választották Egyed Zsolt és Balla Gergő országgyűlési képviselőt, Jakab Péter miskolci önkormányzati képviselőt, Miklós Árpád megyei önkormányzati képviselőt, valamint Jámbor Márk és Hocza Tamás választókerületi szervezőt.

forrás:index.hu

Leave a Reply 347 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: