< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Szex hőségben

| Mobile | RSS

Szex hőségben

2012. július 2. | hozzászólás | Életképek/bulvár

A nagy hőségben lelassul a szervezet teljesítőképessége fizikailag és szellemileg is. De mi a helyzet a szexszel? Tippek, hogy előbb tikkasszon el ágybéli hancúr, mint a hőség.

1. tipp – Sok folyadék!

Általános érvényű a tanács: a melegben sok folyadékot kell inni; főleg ásványvizet, 100%-os gyümölcslevet, kellemesen szomjoltó és cukormentes citromos vizet és jeges teát, és kevésbé cukrozott üdítőitalokat. A jegeskávét is sokan szeretik, de a koffeinnel vigyázni kell, csakúgy mint az energiaitalokkal. A koffein ugyanis tágítja az ereket, amelyek a hőségben amúgy is tágabbak.
2. tipp – Óvatosan az alkohollal!

Lazító alkohol sokaknál mindenképp hozzátartozik a szexhez. Kánikulában a töményitalok kerüljenek inkább háttérbe, a gyümölcsös koktélok, long drinkek mértékkel kellemesek, hűsítők lehetnek. Azonban vigyázni kell, mert az alkohol folyadékot von el. Egy pohár bor két pohár vizet von el a szervezettől.
3. tipp – Potencianövelő gyógyszereket csak vényre

Ezeket a gyógyszereket orvos tudta nélkül fagyban és hőségben is tilos alkalmazni. Arról nem is beszélve, hogy mivel vénykötelesek, legálisan nem is lehet orvos nélkül hozzájuk jutni. Sajnos sokat szégyenérzetből, vagy hedonista életvitelükből kifolyólag nem orvostól kérnek segítséget, hanem internetről szerzik be a pirulákat. Ezek egytől egyik hamisított gyógyszerek, és sokkal több bajt okozhatnak.
Akiknek a vérnyomásával probléma van az saját érdekében csak orvosi javaslatra váltson ki potencianövelő gyógyszert. Ez a gyógyszer alacsony vérnyomás esetén ellenjavallt, és mivel kánikulában amúgy is mindenkinek egy kicsit alacsonyabb a vérnyomása, a potencianövelő mellékhatása még kifejezettebb.
4. tipp – Elő az afrodiziákumokkal!

A tenger gyümölcseit már az ókori görögök és a rómaiak is vágyfokozónak tartották. Akár van ilyen hatása, akár nem, a mindenesetre gazdag vitamin- és ásványianyag-források (A-, B-,D-vitamin, foszfor, kálium, jód) és telítetlen zsírsavakban dús, igen egészséges étkek.
A jód a szervezet számára létfontosságú nyomelem, ezért célszerű jódozott sót fogyasztani. Jódhiány esetén a pajzsmirigy alulműködése következik be, ami több tünet mellett erekciós diszfunkció, azaz merevedési zavar kialakulásához is vezethet.

A zöldségek közül a spárga és a zeller áll a vágyfokozó ételek képzeletbeli toplistájának élén. Vitamintartalmukon túl egyes közlemények a nemi hormonokra gyakorolt hatásukat is említik.

Egy tál friss gyümölcs elfogyasztása felér egy vitaminbombával. Valóban gazdag vitaminforrások, lédúsak, frissítők és a bennük lévő gyümölcscukor gyorsan felszívódik. S végül képesek a test állapotában, a vér összetételében olyan változást előidézni, mely pozitívan befolyásolhatja az energikusságot és a szexualitást is.

Dr. Sz. J.
forrás:hírkereső.hu

Leave a Reply 346 megnézve, 1 alkalommal mai nap |