< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Újra börtönbe megy Stohl András

| Mobile | RSS

Újra börtönbe megy Stohl András

2012. július 8. | 4 hozzászólás | Életképek/bulvár

Stohl András szabadulása óta a sajtó megkeresését mindig kedvesen utasítja vissza, legyen szó munkáról vagy magánéletről. Az Új Ásszal azonban most kivételt tett. A Tenkes kapitánya idei bemutatója kapcsán a Siklósi Várszínház próbájának szünetében többek közt elárulta, mivel tölti a nyarat. A monumentális történelmi musical pikantériája, hogy karakterét, Eke Mátét az egyik jelenetben szintén lecsukják.

Stohl András túl van élete legnehezebb időszakán, és minden energiájával a munkára koncentrál. Az állandó rohanásban talán csak az akadályozza némileg, hogy autót még három éven át nem vezethet.

– 2015-ig nem vezethetek, addig egy barátom segítségével jutok el egyik pontból a másikba. Azt, hogy fogok-e még volánhoz ülni, korai lenne feszegetni, mert nem tudnám megmondani és nem is gondolok erre – mesélte a napilapnak Stohl András, akiben semmilyen rossz érzést nem kelt A Tenkes kapitányának azon jelenete, amikor karaktere bőrében rács mögé kényszerül. Mint mondta, ő színész, aki nem keveri és nem is keverheti össze saját életét színpadi énjével.
– Rengeteg munka előzte meg a pénteki bemutató előtti alig egy hetet. Tulajdonképpen felújító próbákról volt szó, hiszen először három éve bújtam bele A Tenkes kapitánya karakterébe itt, Siklóson, Ács Bálint darabjában, mégis sok technikai újítással találkozhatnak azok, akik ezen és a jövő hét végén ellátogatnak a várszínház valamelyik előadására. Tizenöt lovas kaszkadőrrel dolgozunk együtt és négy szekér, illetve hintó is felvonul a színen. Látványelemként porig ég a csárda, akárcsak a filmben, és az előadás monumentalitását jellemzi még, hogy a táncosokkal együtt közel százan állunk a közönség elé – nyilatkozta a színész, aki idén már biztosan nem megy szabadságra.

– Ide-oda rohangálok, mint a mérgezett egér. Ahogy vége a siklósi előadásoknak, rohanok a Szegedi Szabadtéri Játékokra, ahol a Mágnás Miskát mutatjuk be. Augusztus 20-ig játszom folyamatosan színpadon, majd egy filmet forgatok, és amikor annak is vége, már kezdődnek a nemzetis próbák. Ezért már most tudom, hogy nyaralásról, pihenésről szó sem lehet idén – árulta el Stohl András.

forrás:stop.hu

Leave a Reply 1083 megnézve, 1 alkalommal mai nap |