< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Megváltoztatta a nevét Friderikusz Sándor

| Mobile | RSS

Megváltoztatta a nevét Friderikusz Sándor

2012. július 12. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Friderikusz Sándor az elmúlt évtizedekben megkerülhetetlen alakja lett a showbiznisznek. Gyakorlatilag megközelíthetetlenné vált mindazok számára, akik életének rejtelmeit firtatják, ám aki szeretne magánéletéről többet megtudni, a négy évvel ezelőtt kiadott Friderikusz eddig című interjúkötetében megrázó titkokra is rálelhet. A Star magazin újságírója fellapozta a könyvet.

Friderikusz alig volt húszéves, amikor a nyíregyházi rádiónál dolgozott. Akkoriban szülei már nem éltek egy háztartásban, de napi kapcsolatban álltak egymással. Egy napon aztán a helyi újság leközölt egy cikket, amelyből kiderült, hogy “az idősebb Friderikusz” kollégáival együtt pénzt sikkasztott a vállalattól, ahol dolgoztak.
“Szégyen volt egy kamasz számára ott, a vidéki kisvárosban! (…) Apám egyébként nem is tagadta a dolgot. Le is tartóztatták” – emlékezett fiatal éveinek egyik legnehezebb időszakára könyvében Friderikusz Sándor, aki bár legszívesebben örökre hátat fordított volna apjának, az édesanyja döntését tiszteletben tartva mégis rendszeresen látogatta őt a rácsok mögött. A történtek miatt felvette édesanyja leánykori nevét és egy ideig F. Major Sándor lett.

Az azóta népszerűvé vált médiaszemélyiség huszonöt éves korában egy beszélgetést követően szakított meg minden kapcsolatot édesapjával.
forrás:stop.hu

Leave a Reply 269 megnézve, 1 alkalommal mai nap |