< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Rejtély, hogyan jutott be Vaddisznó tört be a belvárosi bankba

| Mobile | RSS

Rejtély, hogyan jutott be Vaddisznó tört be a belvárosi bankba

2012. július 12. | 1 Hozzászólás | Életképek/bulvár

A takarító fedezte fel a betörés nyomait a reggeli műszak kezdésekor, ám sem a riasztó nem jelzett, sem más jel nem utalt az illetéktelen behatolóra a nagy mennyiségű koszon kívül.

Először a takarító nem akart hinni a szemének, amikor felfedezte a bejárati ajtó előtt, majd a bank belső részében a mocskos padlót – nyilvánvaló volt, hogy valaki betört, a kérdés csak az volt, hogy ki és hogyan. Másodszor viszont a nyomozók döbbentek le, amikor visszanézték az alsó-ausztriai Bruck an der Leitha városában található egyik bankfiók biztonsági kameráinak felvételét. Az álarcos behatoló helyett ugyanis váratlanul egy vaddisznó tűnt fel a képeken.
A biztonsági kamera képe (Fotó: Raiffeisen Austria)

A helyszínelőkre is várt némi rejtély: egyelőre fogalmuk sincs, hogyan tudott bejutni az ajtón az állat, amelyik mellesleg nyilvánvalóan a vihar elől menekült be az épületbe, bár nem tudni, mit keresett a város kellős közepén. “Nem egy erdő közelében áll az épület, így a szakemberek egyelőre keresik a magyarázatot. Az biztos, hogy a vaddisznó nagy erővel nyomta be a bejárati ajtót, ami így hiába volt zárva, mégis kinyílt. Közben viszont maga az ajtó nem sérült meg, ami újabb kérdőjeleket vet fel” – magyarázta az egyik dolgozó.

A vadállat egyébként a biztonsági kamerák felvétele szerint miután bejutott a helyiségbe, körbejárta azt, végignézte a gépeket, majd ahogy jött, úgy el is sétált.

forrás:ma.hu

Leave a Reply 378 megnézve, 1 alkalommal mai nap |