< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Kivel szexelj az esküvőn? Tippek szingliknek!

| Mobile | RSS

Kivel szexelj az esküvőn? Tippek szingliknek!

2012. július 13. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Természetesen nem azért mész el a barátaid esküvőjére, hogy egyéjszakás kalandod legyen, de ki tudja, még jól is járhatsz! Eláruljuk, kivel kezdj/ne kezdj ki a násznép tagjai közül!
Hirdetés

A biztonsági zóna

Egyedülálló, kanos haverok

Azt gondolják, valamelyikkel lefekszel. Sőt, azért hívnak, hogy valamelyikkel lefeküdj végül.

Fontos, de nem szoros családtagok

Egy unokatestvér, aki hazarepült külföldről az esküvő kedvéért, egy mostohafiú a vőlegény apjának második házasságából és még sorolhatnánk. Bármelyikkel jól járhatsz egy éjszakára.

Gyerekkori barátok

A legtöbb esküvőn fellelhető néhány gyerekkori pajtás, akik valamiért nagyon fontosak az ifjú párnak, és még akkor is meghívják őket, ha senki mást nem ismernek. Ezt akár ki is használhatod.

Csúszós pálya

Nem egyedülálló, kanos haverok

Csak hogy tudd: bármit is teszel vagy mondasz, biztos, hogy felhasználják ellened.

A vőlegény/menyasszony munkatársai

Jó ötletnek tűnhet, de nagyon kellemetlen irodai szituációkba lökheted a barátaidat. Felszednéd a főnököt, akit utálnak, de meghívták, hogy bevágódjanak kicsit? Vagy egy félig barát, félig ellenség munkatárs, akit muszáj volt meghívni? Gondold végig a következményeket, mert akár kárt is okozhatsz a párnak.

Barát, aki megtetszett, vagy már bele voltál esve az esküvő előtt is

Az ingyen alkohol és a mélyen dekoltált ruha tökéletes recept arra, hogy a srác, akivel néhány pohár ital közben megismerkedtél a lagziban hazavigyen a hotelszobájába hajnali 3 környékén.

Testvérek, mostohatestvérek

Hogy megéri-e egy ilyen kaland, az attól függ, az ifjú pár tagjai mennyire akadnak ki, ha kiderül: a kistestvérük lefeküdt egy haverral. Vannak, akik megharagszanak, de akadnak, akik könnyebben veszik és örülnek, hogy mindenki jól érezte magát végül.
forrás:blikk.hu

Leave a Reply 221 megnézve, 1 alkalommal mai nap |