< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Így szólt a Fideszes képviselő: “Rá fogsz b-ni”

| Mobile | RSS

Így szólt a Fideszes képviselő: “Rá fogsz b-ni”

2012. július 23. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Állítólag hosszú ideig Orbán Viktor egyik kedvenc embere volt Esztergom előző polgármestere, Meggyes Tamás. Sokan beszélek arról, hogy az ottani városirányítás a modell a Fideszben. A modell becsődölt, Meggyes meg a nyílt utcán fenyegeti a választókat.

A legismertebb közösségi filmes oldalon hosszabb ideje kering egy felvétel, amely eddig nem kapott elég publicitást, pedig megérdemelné. A közel egyperces amatőrfilmen Meggyes Tamás korábbi esztergomi polgármester szitkozódik. Gusztustalannak nevezi beszélgetőpartnerét, mert az rá mert tőle kérdezni, hogy miért parkol forgalomtól elzárt területen.
A politikusról egyébként is sok pletyka kering, többek között az, hogy verte a feleségét. Szintén az interneten keringett egy felvétel, amelyen füvesek társaságában szórakozik az akkor még fiatal Meggyes. Az kérdéses, hogy drogozott-e, vagy sem.

Egy kocka a filmből, amelyen a fiatal Meggyes állítólag drogozik.

Az viszont nem, hogy rosszul vezette Esztergomot. Ha nem így lett volna, aligha halmozott volna fel milliárdos adósságot a város. Tétényi Éva jelenlegi polgármester szerint az idei hiány szeptemberre eléri a kétmilliárdot, adósságrendezésre újabb egymilliárd kellene, a település számláját pedig 400 milliós állami inkasszó is terheli. Az elmúlt időszakban akadozott a közvilágítás, a tömegközlekedés, a közétkeztetés, de Meggyes eddig egyetlen önkritikus megjegyzést sem tett.

Tétényi Éva nagyon megverte Meggyest a választáson, aki ezen annyira megsértődött, hogy sokáig a polgármesteri irodát sem akarta átadi.

Pedig lenne miért magába néznie. A legutóbbi önkormányzati választásokon a Fidesz 10 egyéni körzetből tízet megnyert a városban, csak a polgármesterséget veszítette el. Meggyest szinte szó szerint a földbe döngölte az alig ismert Tétényi Éva.

A STOP filmjében Meggyes parkolóbéli szitkozódása is helyet kap…

Meggyes mostanság időnként békülékenyebb hangot üt meg mint korábban, de alighanem elkésett. A Fideszes városvezetési modell vele együtt megbukott, és ez komoly dilemmát jelenthet Orbán számára is: lehet, hogy rosszul választotta meg a kedvenc politikusait?

forrás:stop.hu

Leave a Reply 356 megnézve, 2 alkalommal mai nap |