< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Ebolajárvány tört ki Ugandában ))))Ebolajárvány estalló en Uganda

| Mobile | RSS

Ebolajárvány tört ki Ugandában ))))Ebolajárvány estalló en Uganda

2012. július 28. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Ebolajárvány tört ki Ugandában, és már 14 bizonyított halálesetet okozott ebben a hónapban – jelentette be szombaton az ugandai kormány az Egészségügyi Világszervezettel (WHO) közösen. Laboratóriumi vizsgálatok megerősítették, hogy a Kibaaléből jelentette különös betegség az Ebola vérzéses láz – derül ki a közleményből.

Az Uganda nyugati részében lévő Kibaaléből húsz megbetegedést jelentettek, ebből 14 végződött halállal. A kormány nyugalomra intette a lakosságot, miután már sokan elmenekültek otthonukból. Az Ebola-vírus nagyon erősen fertőző, és nincs ellene orvosság. Ugandában utoljára 2000-ben bukkant fel.

forrás:index.hu

Ebolajárvány estalló en Uganda

Ebolajárvány estalló en Uganda, y ya ha causado 14 muertes fueron la evidencia de este mes – anunció el sábado el Gobierno de Uganda por la Organización Mundial de la Salud (OMS) en forma conjunta. Las pruebas de laboratorio confirmaron que la Kibaaléből era extraña enfermedad fiebre hemorrágica del Ébola – de acuerdo con la comunicación.

La parte occidental de Uganda Kibaaléből veinte casos fueron reportados, de los cuales 14 terminaron en muerte. El gobierno instó a la calma a la población y muchos de ellos ya han huido de sus hogares. El virus Ébola es altamente contagiosa y no hay remedio contra él. Uganda, apareció por última vez en el año 2000.

Fuente: index.hu

Leave a Reply 458 megnézve, 1 alkalommal mai nap |