< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Aurorai mészárlás: elvetélt a nő, akinek a kislányát is lelőtték Elvesztette magzatát az aurorai filmszínházi ámokfutás során megsebesült egyik nő – közölték vasárnap amerikai médiaforrások.

| Mobile | RSS

Aurorai mészárlás: elvetélt a nő, akinek a kislányát is lelőtték Elvesztette magzatát az aurorai filmszínházi ámokfutás során megsebesült egyik nő – közölték vasárnap amerikai médiaforrások.

2012. július 30. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Aurorai mészárlás: elvetélt a nő, akinek a kislányát is lelőtték
Elvesztette magzatát az aurorai filmszínházi ámokfutás során megsebesült egyik nő – közölték vasárnap amerikai médiaforrások.

Kánikula helyett izgalom! Krimik, bűnügyi és kalandregények 25-60% kedvezménnyel
Az anya, Ashley Moser tragédiáját súlyosbítja, hogy kislánya, a 6 éves Veronica Moser-Sullivan életét vesztette a lövöldözésben; ő volt a tragédia legfiatalabb áldozata.

Az áldozat családja a következő közleményt adta ki: Ashley Moser felépülőben van legutóbbi műtétjéből, de tragikus módon elvetélt az elszenvedett trauma miatt. Szeretnénk megköszönni a hatóságok hősies képviselőinek – a rendőrségnek, a mentősöknek, orvosoknak és ápolóknak – akik a kötelességük teljesítésén is túlmenően gondját viselték lányunknak és unokánknak, és a tragikus esemény összes áldozatának. Nagyon hálásak vagyunk mindenkinek, aki fohászkodott érte, vagy jókívánságát küldte Ashley-nek, akinek felépülése előtt még hosszas út áll.

Az elkövetéssel gyanúsított 24 éves James Holmes a legújabb Batman-film éjszakai bemutatójának nézőire nyitott tüzet. A támadás következtében 12 ember meghalt, további 58 pedig megsebesült.

A sebesültek közül 11-et – köztük Mosert – még mindig kórházban ápolják. Ötnek az állapota válságos.

Holmes ellen hétfőn emelnek hivatalosan vádat. A volt ideggyógyász doktorandusz a támadást megelőzően pszichiátriai kezelés alatt állt. Letartóztatásakor a Batman-filmek negatív hősének, Jokernek vallotta magát.

atv.hu / MTI / MSNBC

forrás:atv.hu

Leave a Reply 255 megnézve, 2 alkalommal mai nap |