< Böngészés > Főoldal / Magyar Helsinki Bizottság / Blog article: Hasba rúgni a zsidót – fiatal jobbikosok Magyarország-képe Az alábbi fotót a Kettős mérce blog tette közzé, a Jobbik Ifjúsági Tagozatának Facebook-oldalán jelent meg.

| Mobile | RSS

Hasba rúgni a zsidót – fiatal jobbikosok Magyarország-képe Az alábbi fotót a Kettős mérce blog tette közzé, a Jobbik Ifjúsági Tagozatának Facebook-oldalán jelent meg.

Hasba rúgni a zsidót – fiatal jobbikosok Magyarország-képe
Az alábbi fotót a Kettős mérce blog tette közzé, a Jobbik Ifjúsági Tagozatának Facebook-oldalán jelent meg.

A Kettős mérce blog beszámolója szerint egyik olvasójuk mentette le az alábbi képet a Jobbik Ifjúsági Tagozatának Facebook-oldaláról, igaz, a fotót azóta törölték az oldalról. A kép egyébként a 300 című film egyik jelenetét idézi, amikor a perzsa követet egy kútba rúgja a spártai király és közben azt kiáltja neki, hogy “Ez Spárta”.

Vona Gábor hétfőn sajtótájékoztatón jelentette be, hogy felszólítják Szegedi Csanádot, adja vissza EP-képviselői mandátumát. Vona szerint a döntés nincs összefüggésben azzal, hogy fény derült Szegedi zsidó származására, állítása szerint amiatt döntöttek így, mert a néhány hete nyilvánosságra került – és a Jobbik elnökségének hétfői ülésén hitelesnek minősített – hangfelvételen Szegedi Csanád “uniós pénzeket ajánlott fel az elítélt és többször is a nyomozó hatóságok látókörébe került” Ambrus Zoltánnak, aki zsidó származásával zsarolta őt. Vona hangoztatta, hogy a Jobbikban senkinek nem vizsgálják a származását.

atv.hu / Kettős mérce blog

forrás:atv.hu

Leave a Reply 273 megnézve, 1 alkalommal mai nap |