< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Felismerhetetlen lett: megskalpolták a gyönyörű modellt

| Mobile | RSS

Felismerhetetlen lett: megskalpolták a gyönyörű modellt

2012. augusztus 9. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Felismerhetetlen lett: megskalpolták a gyönyörű modellt

Naomi Campbell döbbenetes dolgot művelt a hajával. Így még senki nem látta.

Naomi Campbell hajára valószínűleg meglehetősen sok asszisztense pályázott, egész pontosan arra, hogy a nehéz természetű, olykor kezelhetetlen és hisztis sztárt úgy alaposan megtépje.

Campbell most magától jutott el a megtépésig, és valamilyen érthetetlen okból kifolyólag hajmerényletet követett el a párductestű szépség. Egy yachton kapták lencsevégre új frizurájával, ami több, mint döbbenetes. Campbell a homloka felett úgy 10-15 cm széles sávban, egészen a füléig leborotválta a haját. Még csak azt sem mondhatjuk, hogy csinos kis skalpot gyártott, ugyanis az új haj megrendítő.

“Értehetetlen, hogy miért művelte ezt magával – mondta Kazumi Morton hajstylist, aki sokáig dolgozott együtt Naomival. – Évek óta foglalkozom hajhosszabbítással, Naominak is volt, de erre egyszerűen nincs magyarázat. Ráadásul olyan helyen tette, ahol a bőr igen érzékeny, és éppen hogy védeni kellene a napfénytől, a külső hatásoktól, mintsem ártani neki!”

A 42 éves angol modellkirálynő évtizedeket töltött azzal, hogy megtalálja a számára előnyös hajviseletet, hogy hajának minősége, hossza, a loknik lágysága és esése a lehető legjobb legyen. Most egy mozdulattal mindezt tönkretette. Persze a haj kinő. Csak idő kérdése. Addig pedig riogathatja a modellpályára készülő fiatal lányokat egy “ilyen volt – ilyen lett” képsorozattal.

forrás:hiradó.hu

Leave a Reply 242 megnézve, 1 alkalommal mai nap |