< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Csomor Csilla keresi az igazit

| Mobile | RSS

Csomor Csilla keresi az igazit

2012. augusztus 11. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Budapest – Csomor Csilla életében egyelőre se férfi, se biztos munka, ő azonban bizakodó: az élet előbb-utóbb meghozza mindkettőt.

A színésznő 12 év után néhány hete veszítette el állását a Pesti Magyar Színháznál, a jövő évadban még biztosan nem lesz társulati tag, a szerelem pedig három éve kerüli. „Értetlenül állok a felmentésem előtt. Az ember arra gondol: miért pont velem történik mindez? Az elmúlt 23 év szakmai munkája engem igazol, remélem, hogy egyszer hálás leszek azért, hogy szabadúszóvá tettek. Pozitívan állok a jövőhöz” – mondta a Barátok közt egykori sztárja, aki tagság híján önálló estre készül, angolul tanul, és sportol.

A színésznő legalább ennyire bízik abban, hogy hamarosan rátalál a szerelem. Három éve élt utoljára párkapcsolatban. „Amikor a párommal szétváltunk, mindketten tudtuk, hogy egyikünk sem fog egyhamar beleugrani egy újabb románcba. Azzal a mi kapcsolatunkat minősítettük volna. Jóban vagyunk, beszélünk egymással, ezt nem tudták kikezdeni.

Most azonban már készen állok, nyitott vagyok egy új kapcsolatra” – mondta Csomor Csilla. Berényi Zsuzsa egykori megformálója jó humorú, férfias férfira vágyik, olyanra, akire fel is tud nézni. Ha azonban az illető nem jön szembe maholnap, akkor sem esik kétségbe. „Bármit is tartogasson az élet, méltósággal viselem majd” – mondta a művésznő.

K. Sz.

forrás:blikk.hu

Leave a Reply 263 megnézve, 1 alkalommal mai nap |