< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Színes-állatok-Norvégia Hatalmas medvebuli egy norvégiai hétvégi házban

| Mobile | RSS

Színes-állatok-Norvégia Hatalmas medvebuli egy norvégiai hétvégi házban

2012. augusztus 13. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Több mint száz üveg sört és minden élelmiszert elfogyasztott az a medvecsalád, amely a napokban betört egy norvégiai hétvégi házba.

Az anyamedve és három bocsa még a falat is áttörte. “Durva partit csaptak. Az egész házat összedöntötték” – mondta Even Borthen Nielsen háztulajdonos a The Local című lapnak.

“A mancsnyomok az ablakokon és a medveürülék a házban nem sok kétséget hagy afelől, hogy ki a bűnös, arról nem is beszélve, hogy egy átlagos besurranó tolvaj nemigen töri át a falat, amikor a bejárati ajtó jól működik” – tette hozzá Nielsen.

Elsőként a tulajdonos anyja és nagyanyja érkeztek a helyszínre, és döbbenten látták a pusztítást – olvasható a Yahoo hírportálon.

A bútorzatban okozott károk és a száz sör mellett még elfogyasztották a házban található összes ehető dolgot, többek között mézet, csokoládéöntetet, pillecukrot. Nielsen attól tart, hogy az állatok esetleg visszatérnek az újabb kiadós buli reményében.

MTI

Leave a Reply 223 megnézve, 1 alkalommal mai nap |