< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Bereczki és Szinetár családja az újságokból tudta meg a rossz hírt

| Mobile | RSS

Bereczki és Szinetár családja az újságokból tudta meg a rossz hírt

2012. augusztus 15. | 1 Hozzászólás | Életképek/bulvár

Még saját bátyja előtt is titokban tartotta Szinetár Dóra, hogy szakítottak férjével, Bereczki Zoltánnal. A színésznő testvére is az újságokból értesült a hírről, majd amikor ezek után felhívta Dórit, ő csak annyit mondott a telefonba: majd beszélünk.

Biztos nem volt könnyű a színésznővé cseperedett valamikori énekes kislánynak megélnie, hogy második házassága is kudarcba fúlt. Hiszen Szinetár Dóra előző férjétől, a nála húsz évvel idősebb Lőcsei Jenőtől is pár év együttélés után elvált.

A múlt hét végén ünnepelték Dóra bátyja, a huzamosabb ideje Thaiföldön élő Szinetár Gábor ötvenedik születésnapját, ahol szinte az egész család ott volt, csak Bereczki nem.
– A szülinapi ebéden sem volt szó arról, ami később kiderült – mondta az Új Ásznak Szinetár Gábor, azaz, hogy válnak. A testvér azt sem firtatta, miért nincs ott az ebéden Zoli.

– Nem is igazán kérdeztem. Nekünk korrekt, de olyan semmilyen volt a kapcsolatunk. A családi eseményeken kívül nem találkoztunk. Nálunk a családban nem szólunk bele egymás dolgaiba, s ez édesapámra is jellemző. Én is az újságban olvastam arról, hogy válnak, és nem kicsit lepődtem meg! Mivel apámék nyaralnak, Dórit hívtam fel, de ő csak annyit mondott, hogy majd dumálunk – fejezte be a színésznő bátyja.

forrás:stop.hu

Leave a Reply 322 megnézve, 1 alkalommal mai nap |