< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: HB: rengeteg használt óvszer volt a Gellért Fürdőben a szexorgia után

| Mobile | RSS

HB: rengeteg használt óvszer volt a Gellért Fürdőben a szexorgia után

2012. augusztus 15. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Újabb részleteket közölt a német Handelsblatt arról a szexorgiáról, amit még 2007-ben tartott az egyik legnagyobb német biztosítóvállalat Budapesten, a Gellért Fürdőben. A bulira összesen hetven lányt rendeltek, a takarítónő pedig a sok használt óvszer miatt panaszkodott.

Bár a vizsgálat már tavaly nyáron lezárult, a teljes jelentést csak most szerezte meg a német Handelsblatt arról a szexorgiáról, amit még 2007-ben tartott Németország egyik legjobb biztosítója, az ERGO konszern (korábban Hamburg-Mannheimer) a budapesti Gellért Fürdőben.

A jelentés részleteit a Blikk is ismertette, mely szerint a bulit megelőzően két tesztutat is szerveztek Budapestre. A főszervező a cég egyik részlegvezetője volt, akinek budapesti exbarátnője intézkedett a húsz prostituált és ötven további hostess lány leszervezéséről. A belső anyag szerint már a köszöntő alatt elhangzott, hogy kétféle hölggyel lehet majd szórakozni: “beszélgetősekkel, és olyanokkal, akikkel nem muszáj beszélgetni”. Őket karszalag különböztette meg.

Azoknak a lányoknak, akik már voltak valakivel, a karjukra bélyegeztek, a Gellért előtt pedig állt egy férfi, aki ezt regisztrálta. Az éjszaka után a jelentés szerint a takarítónő arra panaszkodott, hogy rengeteg volt a használt óvszer.

A szervezéssel és lebonyolítással egy német ügynökség emberét bízták meg, de írásos szerződést nem kötöttek vele. A szervező a repülőút 36 ezer eurós (ma kb. 10 millió forint) költségét pedig kétszer számolta fel.

Csúsztatott a sajtó?

Németország egyik legjobb biztosítójáról 2011 májusában derült ki, hogy szexpartit rendezett 2007-ben a Gellért Fürdőben. Akkor is a német Handelsblatt hozta először nyilvánosságra, hogy a biztosító milyen rendhagyó vállalati partit szervezett száz legjobb üzletkötőjének. A lapnak több résztvevő is nyilatkozott. Azt mondták, húsz prostituált volt ott a bulin. A lányok piros, sárga és fehér karszalagot viseltek aszerint, hogy milyen szolgáltatást nyújtottak.

A vállalat az eset után belső vizsgálatot indított, amely tavaly nyáron zárult le. Az igazgató azt nyilatkozta, hogy bár a vizsgálat bebizonyította, hogy a partit valóban megrendezték, a sajtó többször is túlzott. Például arról, hogy a fürdőben külön színpadot építettek volna a szexuális együttlétek számára, arra a vizsgálat szerint csak a baldachinos ágyakban és a medencékben volt lehetőség, és nem látták bizonyítottnak a karszalagokról szóló híreket sem.

A cég szóvivője akkor azt mondta, hogy már senki sem dolgozik a biztosítónál a partit szervezők közül.

A biztosító magatartási kódexet írt, hogy a jövőben ilyen eset többet ne fordulhasson elő, a cég forgalma pedig a botrány kirobbanása után jelentősen visszaesett.
forrás:hvg.hu

Leave a Reply 438 megnézve, 1 alkalommal mai nap |