< Böngészés > Főoldal / Nincs kategorizálva / Blog article: Nem áll szóba Orbánnal a választók 90 százaléka?

| Mobile | RSS

Nem áll szóba Orbánnal a választók 90 százaléka?

2012. augusztus 15. | hozzászólás | Nincs kategorizálva

Teljes kudarc az orbáni konzultáció, ugyanis a nemzeti konzultációs íveket a megkérdezettek mindössze 8 százaléka küldte vissza. Ez világosan mutatja az érdeklődés hiányát, és őszintén osztályozza a kormány munkáját: elégtelenre – véli az MSZP.

“A Magyar Közlöny szerint Orbán Viktor nemsokára újabb levelet küld az állampolgároknak most éppen a munkahelyvédelmi akciótervnek nevezett kormányzati lózungról. Ez ismét egy értelmetlen, populista lépés, ami csupán a narancspárt önmagasztaló kommunikációját szolgája, valódi értelme, társadalmi haszna nincs. Orbán újabb – jogos – pofonba szalad bele” – írja Török Zsolt, a párt szóvivője.
Török úgy véli: az előző konzultációból kiderült, Orbán Viktor hiába költött 850 milliót személyes kampányára, az embereket cseppet sem érdekelte a miniszterelnök erőlködése, hiszen pontosan tudták, a kérdések csupán álkérdések voltak, a válaszok már régen eldőltek, és a kormányzat erőszakos politikájába senkinek nem lehetett valódi beleszólása. Egyben kifejezte örömét, amiért a több mint 8 millió választó 90 százalékát még az orbáni kommunikációs-gépezet sem tudta megvezetni, és egész egyszerűen szóba sem állnak vele.

“Ezért felszólítjuk Orbán Viktort, ne költsön el újabb százmilliókat felesleges kampánylevelekre, a munkahelyvédelemről ugyanis nem beszélni kell, hanem tenni kell érte! A levelezésre költött pénzt inkább koncentrálja az általa vizionált egymillió új munkahely megteremtésére; bár ahogy jelenleg a munkaerőpiac a Matolcsy-féle ámokfutás miatt áll, ezt a jelentős összeget fordítsa az egyre csökkenő számú munkahely megtartására!” – zárul a szóvivő közleménye

forrás:stop.hu

Leave a Reply 270 megnézve, 1 alkalommal mai nap |