< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Vicces vagy ciki? Orbánon röhög a net…

| Mobile | RSS

Vicces vagy ciki? Orbánon röhög a net…

2012. szeptember 13. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Régen azt mondták, hogy sírva vígad a magyar! Napjainkban viszont inkább könnyesre röhögi magát bánatában. Félnaponta jelennek meg újabb vicces fotómontázsok a miniszterelnökről.

Hogy azután Orbán Viktort szembesítik-e emberei ezekkel a hol vicces, hol vádaskodó “gúnyrajzokkal”, nem tudni. A STOP által megkérdezett marketing szakember szerint mindenképpen érdemes lenne megnéznie ezeket a képeket, mert akkor megtudhatná, hogy mit is gondol róla a csendes többség.

A környezetének pedig azért kell(lene) beleásnia magát a net böngészésébe, mert a montázsok java nem öncélúan születik. Egyes társadalmi csoportokat akarnak megszólítani, és a Fidesszel szembeni ellenállásra buzdítanak. Így azután, ha főnökük elől elrejtik ezeket a képeket, sokat árthatnak maguknak. (Persze ez legyen az ő bajuk.) Ráadásul a “műalkotások” többsége nem ízléstelen vagy trágár, egyszerűen a közbeszédet jeleníti meg.

Ezen a képen például Barroso és Christine Lagarde látogatja meg a kórházban Orbánt. A plakát nyilvánvalóan arra utal, amit többen kiemeltek az elmúlt hetekben: a miniszterelnöknek nagyon komoly mentális problémái vannak. Róna Péter az ATV-ben egyenesen úgy fogalmazott, hogy Orbán szellemileg teljesen leépült.

A következő kép pedig az elmúlt évek talán legszégyenletesebb botrányát figurázza ki. Azt az elképzelt pillanatot mutatja, amikor a miniszterelnök és az azeri vezér megállapodnak a baltás gyilkos kiadásában. Érdemes megfigyelni, amint Orbán a szó valós és átvitt értelmében is felnéz kollégájára.

Ez a kép a határesete annak, ami megjelenhet egy mértékadó lapban. Most mégis idecitáljuk, mert jól jelzi, hogy a kép alkotója kiket tart a mai magyar valóságért hibásnak, és hova kívánja őket. Ráadásul Matolcsy mintha még igyekezne is. A keze rajtállásban, mint aki rohanni akar a cél felé…

Orbánt Luciferként ábrázolni talán túlzás, és hát nyilván a derék ördög is megsértődhet e kép láttán. Így inkább Magyarország koporsójára figyeljünk, amelybe a miniszterelnök újabb és újabb szegeket ver be. A legfrissebb a választási regisztrációról szóló…

Így olimpia után ez a kép magáért beszél, pontosabban kérdez. Ha népszavazás dönthetne arról, hogy a Közgép, a Strabag és a többi államilag dotált cég a Videotont támogassa vagy más sportágakat, akkor a jövőben alighanem több pénz jutna például Gyurta Daniék felkészülésére.

A végén pedig a STOP kedvence, amelyikből megtudjuk, hogyan is érthette Orbán, hogy senkit nem hagynak az utcán. A motoron Schmitt (korábban dr. Schmitt) Pál.

forrás:stop.hu

Leave a Reply 281 megnézve, 1 alkalommal mai nap |