< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Róna Péter nem tud arról, hogy felmerült a neve az MSZP miniszterelnök-jelöltjeként

| Mobile | RSS

Róna Péter nem tud arról, hogy felmerült a neve az MSZP miniszterelnök-jelöltjeként

2012. szeptember 16. | hozzászólás | Közélet

Róna Péter nem tud arról, hogy felmerült a neve az MSZP miniszterelnök-jelöltjeként Róna Péter közgazdász nem tud arról, hogy felmerült a neve az MSZP miniszterelnök-jelöltjeként, és nem olvasta Botka László szegedi polgármester ezzel kapcsolatos interjúját sem, amely a Magyar Hírlap csütörtöki számában jelent meg.

A Somogy megyei Kisasszondon élő közgazdász ezt csütörtökön mondta az MTI-nek Kaposváron, ahol egy rendezvényen előadást tartott.
Az oxfordi egyetem professzorát azt követően kérdezte az MTI, hogy Botka László, az MSZP választmányának elnöke a Magyar Hírlapnak nyilatkozva azt mondta: a jövő ősz témája lesz, hogy Mesterházy Attila, Bajnai Gordon vagy akár Róna Péter közgazdász lesz-e a szocialisták és esetleges szövetségeseik kormányfőjelöltje.
Róna Péter ezzel kapcsolatban azt mondta: “nem hiszem, hogy ennek komolyabb háttere lenne, nem is hallottam róla”. Ennek a felvetésnek nincs realitása – fogalmazott, hozzátéve: őt senki nem kereste meg a szocialista párt részéről, erről vele nem egyeztettek.
Az esetleges megkeresésre adandó válaszát firtató kérdésre közölte: ha megkeresnék, minden valószínűség szerint nemet mondana. “Persze nyitott vagyok mindenféle beszélgetésre, de nem látom ennek alapját” – jegyezte meg, hozzátéve: nincs is miről beszélni, mert senki, semmiféle szerepvállalással nem kereste meg.

forrás:hír3.hu

Leave a Reply 312 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: