< Böngészés > Főoldal / Katasztófavédelem / Blog article: SAJTÓMEGHÍVÓ

| Mobile | RSS

SAJTÓMEGHÍVÓ

2012. szeptember 17. | 3 hozzászólás | Katasztófavédelem

Az új közszolgálati életpályamodell kialakítása megkövetelte az ehhez kapcsolódó képzési rendszer újragondolását. A közszolgálati életpályák összehangolásáról kormányhatározat rendelkezik, a moduláris képzés bevezetéséről pedig miniszteri szinten született döntés. Az új rendszerű, egységes rendvédelmi képzés megindítása ünnepélyes megnyitó keretében történik meg.

A rendezvény időpontja: 2012. szeptember 17. 14:30
sajtótájékoztató szeptember 17. 14:00

A rendezvény helyszíne: 3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 78. (Alakuló tér)

A sajtótájékoztató helyszíne: Miskolci Rendészeti Szakközépiskola (tiszti étkezde)

Az első, új rendszerben történő szakképzés szeptember 3-án indult 206 tűzoltóval és 1688 rendőrrel. A képzést megkezdők nemcsak pályát, hanem hivatást is választottak. Közülük sokan a családi hagyományt követik hivatásos pályájukkal.

Az egységes rendészeti alapképzés ünnepi megnyitója előtt Dr. Bakondi György tűzoltó altábornagy, országos katasztrófavédelmi főigazgató, Dr. Hatala József rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány tart sajtótájékoztatót. Ezt követően veszi kezdetét az ünnepség, majd a két szervezet gyakorlati bemutatója.

További információt az ORFK és az OKF részéről a szóvivők igény szerint biztosítanak.

A fenti eseményre szerkesztőségük munkatársait ezúton is meghívjuk, s egyben kérjük, hogy arról a közvéleményt tájékoztatni szíveskedjenek.

Budapest, 2012. szeptember 14.

ORFK Kommunikációs Szolgála OKF Szóvivő

Leave a Reply 343 megnézve, 1 alkalommal mai nap |