< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Fokozódik a Lajcsi-botrány – Most beszólt Zámbó özvegye

| Mobile | RSS

Fokozódik a Lajcsi-botrány – Most beszólt Zámbó özvegye

2012. szeptember 22. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Sokaknál kiverte a biztosítékot Galambos Lajos Zámbó Jimmyvel kapcsolatos nyilatkozata. Nemcsak a Király családja, de maga az özvegy, Edit asszony is felháborodott a történtek miatt, sőt! A TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorában számon is kérte Lajcsit.

Zámbó Edit azt mondja: Lajcsi hátba támadta őket és nemcsak őt és a gyerekeit, de a férjét is bántotta legutóbbi nyilatkozatában, amit a Frizbi kamerái előtt tett. Az asszony most számon kérte a zenészt, ugyanis nem érti, miért akart kvázi fegyverszakértőként szerepelni a nyilvánosság előtt Jimmyvel kapcsolatban.
– Tényleg úgy gondoltuk, hogy maga a barátja. Szerintem erre tipikusan illik a mondás: “ha valakinek barátja van, akkor ellenség nem kell”, mert most ne haragudjon Lajcsi, de maximálisan kimutatta azt, hogy ellenség. Az igazi barát megmondja a véleményét, de nem a családnak, hanem annak az embernek, akit maga vádol, azaz a férjemnek – magyarázta Zámbó Edit, akinek elege van a 12 éve tartó “fegyvermizériából”.

Az asszony szerint Jimmy nem hadonászott fegyverével. és ha nála volt, akkor is a diplomatatáskájában hordta, ami pedig magánéletüket illeti: ahhoz senkinek sincs köze, így Lajcsinak se.

– Tény, hogy nem volt szent, nem is úgy élt. Ez egyértelmű. De magának, vagy az ő szeretett rajongóinak, mi köze van ahhoz, hogy közte és köztem a házban mi zajlott le? Vagy, ha volt félrelépése, akkor én azt megbocsátottam-e, vagy sem? – vonta kérdőre Lajcsit Edit asszony.
forrás:stop.hu

Leave a Reply 352 megnézve, 1 alkalommal mai nap |