< Böngészés > Főoldal / Rendőrségi hírek / Blog article: Gyorshír: elfogták a feltételezett gyilkost

| Mobile | RSS

Gyorshír: elfogták a feltételezett gyilkost

2012. szeptember 27. | 1 Hozzászólás | Rendőrségi hírek

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság és a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai csütörtökön elfogták a domonyvölgyi emberölés feltételezett elkövetőjét – közölte a rendőrség honlapján.

Hétfőn találták meg egy nő holttestét Domonyvölgynél. A megyei rendőrség emberölés bűntette miatt folytat eljárást, miután az orvos szakértő megállapította, hogy az elhunyt halálát idegenkezűség okozta.

A rendőrség az elmúlt napokban nagy erőkkel eredt a domonyvölgyi gyilkos nyomába. „Több megye területén is keressük a feltételezett elkövetőt, továbbra is fokozott ellenőrzést végzünk Gödöllő térségében, a 3-as számú főúton. Szerdán, mivel egy grafika alapján bejelentés érkezett, hogy látni vélték Gyöngyös környékén, ezért ott is jelentős rendőri erővel kezdték keresni a kollégák a bűncselekmény elkövetőjét” – jelentette ki korábban a Hír TV-nek Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A feltételezett elkövető hétfőn ölte meg a gödöllői egyetem munkatársát. A 30 éves nő holttestét a Pest megyei Domonyvölgyben találták meg. Sajtóinformációk szerint a férfi előtte egy másik nőt is megtámadott a gödöllői Szent István Egyetem parkolójában, de a nőnek sikerült elmenekülnie. Az idősebb nőt tanúként hallgatták ki. Közben a Blikk című napilap azt írja, a napokban Hatvanban volt hasonló támadás. Akkor is egy női sofőrt állított meg egy férfi. Gyilkosság nem történt, csak a nő autóját vitte el a támadó. A bulvárlap szerint a két férfi feltehetőleg ugyanaz lehet. A rendőrség a Hír Televíziónak azonban nem erősítette meg a bulvárlap értesüléseit. A televízió információi szerint egyébként Gödöllőn volt albérlete a feltételezett elkövetőnek.

forrás:mno.hu

Leave a Reply 1693 megnézve, 1 alkalommal mai nap |