< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Napi horoszkóp 2012. október 12.

| Mobile | RSS

Napi horoszkóp 2012. október 12.

2012. október 12. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Napi horoszkóp 2012. október 12.

Kedves Kos!
Pénteken úgy érezheted, hogy semmi sem megy, semmi sem működik, és minden megáll körülötted. A valóság azonban ennél jóval árnyaltabb. A rövid távú és az értéktelen dolgok akadnak meg körülötted, ezek azok, amelyek nem működnek ma. Az azonban, ami hosszú távon is értékes, az működik. Működik és előre visz. De ehhez az kell, hogy felismerd: a világ nem csak egy napból áll!

Kedves Bika!
Ma a nőiességedet szeretnéd felébreszteni magadban. Az elmúlt időszakban talán kevesebb időd vagy pénzed volt arra, hogy divatozz és szépítkezz, de ma ismét fontossá válik számodra, hogy szupernőies és szupercsinos lehess. Pénteken bátran tegyél fel egy kicsit erősebb sminket, és válassz nőiesebb szabásvonalakat, színeket. Mutasd meg a világnak a benned lakó végzet asszonyát!

Kedves Ikrek!
Figyelj oda az apróságokra! Pénteken olvasd el az apró betűs részeket minden papíron, mert a lényeg természetesen ezekben lesz. Figyelj a fél szavakra és a befejezetlen mondatokra. Ma a környezetedben valaki el akarja sunnyogni, hogy megmondjon neked valamit. Azonban, ha figyelsz a szavaira, könnyedén meghallod azokat a félmondatokat, amelyeket elhallgatna.

Kedves Rák!
Vedd védelmedbe a kisebbeket és a gyengébbeket. Ma bántanak valakit a környezetedben (tettekkel vagy szavakkal), és te vagy az egyetlen, aki észreveszi ezt, te vagy az egyetlen, aki megvédheti őt. Bátran állj ki mellette és mentsd meg őt. A hálája nem fog elmaradni. Különösen a munkahelyeden kell résen lenned, mert úgy tűnik, igazságtalanul bántják az egyik kollégádat a többiek.

Kedves Oroszlán!
Pénteken már a szombatra és a vasárnapra gondolnak az Oroszlánok. Szinte egész nap azt tervezed és szervezed, hogy mit csinálsz a hétvégén. Azért egy picit a jelenre is kellene koncentrálnod. Ha ezt nem teszed meg most, hétfőn könnyen érezheted úgy, hogy nélküled születtek meg olyan döntések, amelyek téged is érintenek, a te életedre is hatással vannak.

Kedves Szűz!
Pénteken azon gondolkodsz el, hogy kik a barátaid, kik azok, akik önzetlenül adnak neked jó tanácsokat, és kik azok, akiknek a javaslataira nem lenne szabad hallgatnod. Ez pénteken igen világosan kiderül a számodra, hiszen ma az igazi barátok őszinte segítséget nyújtanak neked, talán akkor is, ha nem kéred. Azok pedig, akik csak a pénzed, a segítséged vagy a státuszod barátai, ma könnyen lebuknak.

Kedves Mérleg!

Ma ügyesebben teljesítesz a második műszakban, mint az elsőben. A munkahelyeden a bevásárlólista és az egyéb házimunkák járnak az eszedben, hazaérve pedig hatalmas lendülettel veted bele magadat az otthoni műszakba. Igencsak kalóriadús vacsora, finom desszertek kerülnek ki a kezeid alól, ráadásul a takarítást is fél kézzel oldod meg ma.

Kedves Skorpió!
Vigyázat, pénteki túlórák, pluszmunkák és extra feladatok a láthatáron! Mintha a főnököd nem venné észre, hogy a munkahét utolsó napja van. Sőt! Lehet, hogy pont ma kapod a legnagyobb feladatokat a héten. Nem mindegy, hogyan végzed el ezeket, ezért érdemes összeszedettebben dolgoznod ma, hiszen az év végi jutalmad attól is függhet, hogy most hogyan teljesítesz.

Kedves Nyilas!
Van egy kis keveredés az életedben pénteken. Ma könnyedén összekeverheted a dolgokat, felcserélheted a címeket és a helyszíneket, elronthatod a mondanivalódat. Akivel kedves akarsz lenni, azzal lehetsz nyűgös, akit szeretnél legorombítani, azt magadhoz édesgeted. Mivel ma könnyedén összekevered a dolgokat, minden időpontot és helyszínt ellenőrizz duplán!

Kedves Bak!
Ne vállald túl magadat! Ne akarj túl sok emberen segíteni egyszerre, mert ez egyáltalán nem fog menni. Sőt! Ha mindenkit te akarsz megmenteni, akkor pont a legfontosabb ember fog elsikkadni: te magad! Pénteken nyugodtan figyelj magadra, és helyezd az előtérbe a saját érdekeidet. Ez önmagában még nem önzés, különösen úgy nem, hogy mostanában annyit segítettél önzetlenül.

Kedves Vízöntő!
A péntek a számvetés ideje. Ideje számot vetned arról, hogy mi mindent teljesítettél a héten, és azt is meg kellene vizsgálnod, hogy a hónap közepén hogyan áll a családi kassza. Lehet, hogy észrevétlenül túlköltekeztél, és a hátralévő napokban jobban figyelned kell a költségeket. Érdemes lenne a kamrában is rendet raknod, könnyen kiderülhet, hogy nem is kell már olyan sokat élelmiszerre költenetek.

Kedves Halak!
A péntek kalandos lesz a Halak számára. Ma csupa újdonsággal ismerkedhettek meg, csupa érdekes emberrel találkoztok, és csupa érdekes dolgot tanultok. Érdemes beszélgetned vagy levelezned azokkal a barátnőiddel, akik külföldön élnek. Ők rengeteg érdekességet mesélnek, olyan sztorikat, amelyektől nemcsak a napod, de a hétvégéd is sokkal vidámabb lesz.

forrás:hírstart.hu

Leave a Reply 384 megnézve, 1 alkalommal mai nap |