< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Lövöldözés a Dob utcában: Rendőrök nyitottak tüzet egy autóra

| Mobile | RSS

Lövöldözés a Dob utcában: Rendőrök nyitottak tüzet egy autóra

2012. október 16. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Kilőtték egy autó kerekeit a fővárosban a Dob utca és az Erzsébet körút sarkán – a sofőr sajtóinformációk szerint a rendőrökre húzta a kormány és nem volt hajlandó megállni. Bényi Mónika, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője megerősítette, hogy fegyverhasználatra kényszerültek a rendőrök.

Lövöldözés történt Budapesten a VII. kerületben, a Dob utca és a körút sarkán – számolt be az origo. Az egyik közeli bolt eladója több lövést hallott, akkor szaladt ki az utcára, és látta, hogy a rendőrök kilőtték egy autó kerekeit. A kilőtt kerekű fehér Chevrolet jelenleg is az utca sarkán áll, félig a járdán.

A bolt eladója annyit látott, hogy miután az autó megállt, a vezetője – akinél szerinte szintén volt fegyver – és egy rendőr egymással szemben állnak, egészen addig, amíg a többi rendőr meg nem érkezett. Az [origo] tudósítója szerint a rendőrök azt jelentették a rádiójukon keresztül, hogy a fehér autós férfi nem állt meg a felszólításukra, majd ráhúzta a rendőrökre a kormányt, ezért leadtak két lövést az autó kerekeire.

A portál értesülései szerint a rendőrök ezek után bilincsben elvitték a középkorú, középmagas, kopaszodó, szemüveges férfit.

Bényi Mónika, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője megerősítette, hogy fegyverhasználatra kényszerültek a rendőrök.

atv.hu / origo / MTI

forrás:atv.hu

Leave a Reply 327 megnézve, 1 alkalommal mai nap |