< Böngészés > Főoldal / Rendőrségi hírek / Blog article: Elfogások a fővárosban (BRFK)

| Mobile | RSS

Elfogások a fővárosban (BRFK)

2012. október 17. | hozzászólás | Rendőrségi hírek


Elfogások a fővárosban (BRFK)

A BRFK VIII. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat B. Péter 46 éves budapesti lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2012. október 14-én 22.00 és október 15-én 04.00 óra közötti időben, a Budapest, VIII. kerület, Bacsó Béla utcában parkoló személygépkocsit feltörte, és abból különböző tárgyakat tulajdonított el. Az elkövető az elvitt értékeket egy VIII. kerületi üzletben eladásra kínálta.

A gyanúsítottat az ORFK Készenléti Rendőrség munkatársai Budapesten, a VIII. kerület, Bacsó Béla utcában fogták el. A további eljárást – a férfi őrizetbe vétele mellett – a BRFK VIII. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja.

A BRFK XVIII. kerületi Rendőrkapitánysága lopás miatt eljárást folytat T. Géza László 32 éves budapesti lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy október 16-án 01.35 óra körüli időben a Budapest, XVIII. kerület, Kinizsi Pál utcában, egy lakás erkélyéről a sértett kerékpárját eltulajdonította. Az elkövetőt a BRFK XVIII. kerületi Rendőrkapitányságának munkatársai tetten érték és elfogták. A további eljárást – a férfi őrizetbe vétele mellett – a BRFK XVIII. kerületi Rendőrkapitányságának Bűnügyi Osztálya folytatja.

Budapesti Rendőr-főkapitányság

Leave a Reply 604 megnézve, 1 alkalommal mai nap |