< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Szűz, féltékenységi jelenet lóg a levegőben! – napi horoszkóp

| Mobile | RSS

Szűz, féltékenységi jelenet lóg a levegőben! – napi horoszkóp

2012. október 20. | hozzászólás | Életképek/bulvár

A Bikának és a Baknak régi mintáktól kell megszabadulni ahhoz, hogy új utakra léphessenek. A Skorpió végre kellemes pillanatok előtt áll.

Napi horoszkóp
2012. október 20. szombat


Kos (márc.20. – ápr.19.)

Az előző napokban elkövetett hibákat azzal korrigálhatja, ha kicsit visszavesz lendületéből. eredeti ötleteit akkor tudja a leginkább elfogadtatni környezetével, ha bebizonyítja, gyakorlati érzéknek sincs híján, tekintettel van mások érdekeire is és nem szít féltékenységet maga körül. Kénytelen – kelletlen el kell fogadnia, hogy a nagy álmokhoz kis lépésekben vezet az út.

Bika (ápr.20. – máj.20.)
Amennyiben szakít régi mintáival és kész új utakra lépni, kedvező lehetőségei adódnak utazásokkal, hosszabb távú tervekkel, tanulmányokkal kapcsolatban. Önuralma párkapcsolatára is jó hatással van: a feszültségek kivárással, humorérzékkel kezelhetők. Pénzügyeit illetően a szokásosnál is nagyobb valóságérzékre van szüksége.

Ikrek (máj.21. – jún.20.)
Amennyiben vissza akarja nyerni barátai, támogatói bizalmát, üzleti korrektségét tettekkel kell bizonyítania. Az sem árt, ha szakmai területeken is minőséget produkál, s az otthonával, családjával kapcsolatos ügyekre is figyelmet kéne fordítania. Ha betartja az együttműködés e szabályait, hitelesebben tudja majd képviselni szempontjait.

Rák (jún.21. – júl. 22.)
Utóbbi időben olyan sokat foglalkozott a szakmáját, karrierjét érintő kérdésekkel, hogy partnerére már alig jutott ideje. Ne csodálkozzon, hogy neheztel önre, inkább engesztelje ki. Szentelje csakis neki legalább a hosszú hét vége első két napját, menjenek társaságba, tanuljanak valamit közösen. A nagy, tisztázó beszélgetésektől sem kell tartaniuk.

Oroszlán (júl.23. – aug.22.)
Ha javítani akar anyagi helyzetén, ma bizony áldozatot kell hoznia: a magasröptű tervek helyett az itt és most unalmas, de a gyakorlati szempontokból annál hasznosabb feladataira kell összpontosítania. Hozza tető alá még függő szakmai ügyeit. Azon is érdemes lenne eltöprengenie, hogyan tehetné egészségesebbé, költségkímélőbbé napi életstílusát.

Szűz (aug.23. – szept.22.)
Hatalmas féltékenységi jelenet lóg a levegőben – de talán épp erre van szükség ahhoz, hogy újra egymásra találjanak kedvesével. Persze, kellemesebb programokat is csinálhatnak, egy őszi kirándulás, pár napos utazás szintén oldhatja a feszültséget. Eközben kényes kérdéseket is megbeszélhetnek, ami családi kapcsolatainak is jót tehet.

Mérleg (szept.23. – okt.22.)
Hosszú hét vége ide vagy oda, az elkövetkező napokat úgy kell szerveznie, hogy a társasági élet mellett családtagjaira, lelki életére is jusson ideje. Rokonaival a közös befektetések, vállalkozások lehetősége is felmerülhet és ezeket talán érdemes is megragadnia. Közvetlen környezetében sok izgalmas program kínálkozik: nem kell sajnálnia az elmaradt utazást.

Skorpió (okt.23. – nov.21.)
Ha a hét folyamán túldolgozta magát, itt az ideje, hogy a társasági élet örömeiből is kivegye részét. Már csak azért is, mert jártában-keltében olyan emberekkel kerülhet kapcsolatba, akik üzleti szempontból is hasznosak lehetnek. Kösse hát össze a hasznosat a kellemessel, csak össze ne keverje az üzleti- és magánéleti szálakat. Nagy tervei ütközhetnek anyagi érdekeivel.

Nyilas (nov.22. – dec.21.)
Nagy lendülettel haladna előre, különösen, ha sportolással, fergeteges bulikkal szeretné tölteni a hosszú hét végét. Legnagyobb bosszúságára azonban az anyagi tényezők felülírják nagyszabású elképzeléseit. Emiatt kénytelen-kelletlen karrierjével, egzisztenciájával kapcsolatos kérdésekre is időt kell szánnia. Sose bánja, erőfeszítései bőségesen megtérülnek.


Bak (dec.22. – jan.20.)

Amennyiben szakít a fejlődését többé már nem szolgáló családi- és érzelmi mintákkal, semmi sem állhat önmegvalósítása, tanulmányai, nagy tervei, konkrét – vagy átvitt értelemben vett nagy utazásai útjában. Ha akadályokat kell elhárítani, használja tudattalanja teremtő erejét, figyeljen oda álmaira, megérzéseire is és erőfeszítései csakhamar megtérülnek.

Vízöntő (jan.21. – febr.18.)
Barátai, közvetlen környezete eseményei ma is ugyanannyi izgalmat tartogatnak, mint mostanában minden nap. Ha azonban nem akar furcsábbnál furcsább konfliktusokba keveredni, arra is oda kell figyelnie, hogy ön mit szeretne valójában. Csak tökéletesen kipihent állapotban üljön a volánhoz, közlekedés közben ne heveskedjen.

Halak (febr.19.- márc.19.)
A hét vége ellenére váratlan szakmai, üzleti lehetőségei adódnak, amiket ki kell használna. Sajnos abban is biztos lehet, hogy barátai, partnere, akiknek szintén elígérkezett, nem fognak a nyakába borulni. Jó adag szervezőkészségre lesz szüksége, ha minden elvárásnak meg akar felelni – ami különben sem tartozik az erősségei közé.

forrás:híradó.hu

Leave a Reply 374 megnézve, 1 alkalommal mai nap |