< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Beélesíti az inkvizíciót a KDNP ))))Beélesíti l’Inquisition du démocrate-chrétien

| Mobile | RSS

Beélesíti az inkvizíciót a KDNP ))))Beélesíti l’Inquisition du démocrate-chrétien

2012. december 9. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Budapest – A Kereszténydemokrata Néppárt nem hagy kétséget afelől, hogy a demokráciát még a pártjában sem tűri meg, a pártvezetés határozatai ugyanolyan megkérdőjelezhetetlen dogmák, mint a tévedhetetlen pápák enciklikái: “elfogadhatatlannak nyilvánít és elutasít minden ezzel ellentétes megnyilvánulást”. A vétkesekkel szemben fellép a Pártügyésznek nevezett Inkvizitor, a bomlasztók önként távozhatnak a máglya elől. Minden saját gondolat, vélemény, kritika, politikai vita bomlasztásnak minősül, a Vatikán magyarországi pártja maga a sötét középkor.

A Kereszténydemokrata Néppárt Országos Választmány nyilatkozatának legszebb része az a bekezdés, amelyben néven nevezik (keresztnév nélkül, hogy a gyűlölet érezhető legyen) “Giczy és Bartók” eretnekeket, akik “idegen érdekek” által befolyásolták a pártot, és emiatt a KDNP egy időre megsemmisült. “Az Országos Választmány felidézve az 1997 és 2002 közötti áldatlan állapotot, amikor Giczy és Bartók nevéhez köthető, felelőtlen és kívülről, idegen érdekek által befolyásolt politikai kilengések következtében a párt politikailag, erkölcsileg, szervezetileg és anyagilag megsemmisült, a parlamentből kiesett és az Európai Néppártból kizárták; – ezen tapasztalatok alapján mindazokat, akik a párt Országos Választmánya által meghatározott irányvonalat, szövetségi politikát és kormányzati szerepvállalást, Barankovics István és Varga László politikai örökségét nem fogadják el, felszólítja, hogy az elvárható becsületesség alapján ne belülről bomlasszanak, hanem távozzanak önként a Kereszténydemokrata Néppártból.”

Emlékeztetni szeretnénk Semjén Zsoltot és társait, hogy a KDNP-ben az idegen érdekeket a Fidesz párton belüli emberei képviselték, akik belülről verték szét Orbán utasításai szerint a pártot, majd a Fideszben landoltak, mint megélhetési politikusok. Giczy György pártelnök “ifjú dögkeselyűknek” nevezte az Orbán-vezette Fideszt, amely a kisgazdák mellett a KDNP leszalámizásával foglalta el a jobboldalt. Ezután a katolikus egyház akarata miatt szerveződött újjá a KDNP, amely utána azokat fogadta vissza, akik elárulták és a Fidesz szándékai szerint szétverték a pártot. Így jött létre a “kettős párttagság” röhejes intézménye, mert a szavazók nélküli fantompártban nem bíztak a Fideszbe átvett megélhetési kereszténydemokraták, és nem merték a Fideszben feladni a párttagságukat.

Egy demokratikus pártban viták vannak, ellenvélemények fogalmazódnak meg, lehet másik elnököt választani, és a régi elnök munkáját bírálni, ellene kampányolni. A KDNP azonban a katolikus egyház mintájára képzeli el a pártját is, és az országot is: élén a tévedhetetlen és leválthatatlan pápa, a szervezetet a megkérdőjelezhetetlen dogmák irányítják, gondolkodni, véleményt alkotni, szigorúan tilos. Aki ezt megszegi, azzal szemben szigorúan fellép a Pártügyész, aki az inkvizíció szerepét tölti be. Íme: “Különös tekintettel a közelgő választásokra elrendeli, hogy mindazon kérdésekben, amelyek a párt irányvonalát, szövetségi politikáját, kormányzati szerepét, programját és kampányát akárcsak áttételesen is érinti, nyilatkozat – a párt hatályos szabályainak megfelelően – kizárólag a párt elnöke, illetve a frakció vezetője által megbízottakkal egyeztetett módon, a sajtóosztály koordinálásával történhet. Egyúttal – a párt társadalom előtti megjelenése és sikere érdekében – felkéri a Pártügyészt és az Országos Etikai és Fegyelmi Bizottságot, hogy az Országos Választmány ezen döntésével szembehelyezkedő, azt megsértőkkel szemben határozottan és szigorúan lépjen fel.”

Magyarországon a katolikus egyház politikai programja valósul meg. Ennek jele, hogy kormányzati pozícóba került a Vatikán idegen érdekeit képviselő pártja, a KDNP, amelyre a kiterjedt Semjén-rokonságon kívül élő ember még nem szavazott, és társadalmi támogatottsága mérhetetlen, gyakorlatilag a nullával egyenlő. De ők adtak alkotmányt az országnak: “Az Országos Választmány egyúttal hitet tesz következetesen képviselt irányvonala mellett, amely lehetővé tette a KDNP kormányzati szerepe által – többek között a keresztény ihletettségű új Alaptörvényünk megszületésétől kezdve a családi típusú adózás megvalósulásán át az egyházak egyenlő finanszírozásáig – legfontosabb programpontjaink megvalósulását. Politikai célként határozza meg az eddigieknek megfelelően, a jövőben is a kereszténydemokrata értékeknek és a KDNP programjának hangsúlyos megvalósítását a Fidesz-KDNP kormányban.”

A KDNP cinikusan úgy nevezi, hogy a katolikus vallás akaratának megfelelően betiltottak több mint kétszáz igazi keresztény gyülekezet egyházként való működését, hogy megvalósult az “egyházak egyenlő finanszírozása”. A Biblia nem ismer hierarchikusan felépített egyházat, csak önálló gyülekezeteket. A kereszténység ezért mindig csak “kisegyházi” formában létezett, a katolicizmus nevű másik vallásnak van piramisszerűen felépülő világszervezete, amely egy politikai állam. A KDNP a “keresztény” nevet csak bitorolja, mert a katolicizmus vallása nem keresztény hit. A KDNP a római katolicizmus kétezer éves történelmének megfelelően, ezúttal is betiltotta a keresztény gyülekezetek egyházi működését, a katolicizmus jogfosztottá tette a kereszténységet. Az állam hitelesíti, melyik hit és vallás igaz, melyik nem. Ezt nevezi Semjén pártja sikernek.

forrás:amerikai népszava online.hu

Beélesíti l’Inquisition du démocrate-chrétien

Budapest – Parti populaire chrétien-démocrate, ne laisse aucun doute que la démocratie n’est pas tolérée au sein du parti, les décisions des dirigeants du parti tout comme dogme incontestable comme infaillible encyclique papale », déclare inacceptable et rejeter toutes les manifestations du contraire.” Le stand vétkesekkel contre le Parti du Procureur a appelé Inquisiteur, les bénévoles perturbateurs peuvent quitter le devant de la pile. Toutes leurs pensées, opinions, critiques, subversion débat politique », propre parti du Vatican en Hongrie dans les âges sombres.

Le Parti populaire chrétien-démocrate de la politique du Conseil national des plus belles régions du paragraphe dans lequel le nom est (nom, sans la haine de l’être) “Giczy et Bartok” hérétiques, qui sont des “intérêts étrangers” par la partie concernée, et donc le chrétien-démocrate temporairement détruite. “Le Conseil national Rappelant de 1997 à 2002 entre la situation malheureuse où Giczy et Bartok devient pire, irresponsable et à l’extérieur, les intérêts étrangers sont affectés par les fluctuations politiques dus à la partie politiquement, moralement, organisationnel et financier détruits au Parlement est tombé du Parti populaire européen a été exclu – Sur la base de ces expériences et de celles du bureau national du parti conseil d’administration élu déterminé par la direction de la politique fédérale et la participation du gouvernement, Barankovics Istvan Varga héritage politique n’accepte pas les appels qui attendent l’honnêteté basé sur aucune bomlasszanak l’intérieur, mais quitter volontairement le Parti populaire démocrate-chrétien “.

Nous tenons à rappeler à Peacock, Zsolt et ses compagnons à la démocrate-chrétienne, dans l’intérêt des Affaires étrangères des personnes représentées au sein du Fidesz, qui a été battu de l’intérieur selon les instructions du Orban parti et le Fidesz a atterri comme les politiciens vivant. Giczy chef du parti, George “Jeunesse dögkeselyűknek” Orban a appelé le Fidesz-conduit pour le petit agriculteur, le démocrate-chrétien leszalámizásával occupé le côté droit. Ensuite, l’Eglise catholique à cause de la volonté du démocrate-chrétien réorganisé, qui peuvent ensuite être accueilli, qui a trahi et a l’intention qui a acheminé le parti Fidesz. C’est ainsi que la «double appartenance partie« institution ridicule, car aucun électeurs fantômes n’ont pas confiance dans le parti Fidesz a reçu dans la vie chrétienne, et n’abandonnez pas parce Fidesz de leur adhésion.

Il ya quelques différends partis démocratiques, les désaccords sont formés, peut être un autre pour élire le président et l’ancien président de critiquer le travail, de faire campagne contre lui. L’Eglise catholique, cependant, le chrétien-démocrate modélisé imaginer le parti et le pays a également dirigé par le Pape est infaillible et leválthatatlan, le corps du dogme incontesté réussi à penser, à se forger une opinion, est strictement interdite. Quiconque viole des mesures strictes contre elle, le Parti des poursuites publiques, qui joue le rôle de l’Inquisition. La voici: «En particulier, les prochaines élections prévoit que toutes les questions qui la ligne du parti des politiques fédérales, le rôle du gouvernement, des programmes et des campagnes ne peut influer indirectement sur la politique – le parti en vigueur selon les règles – seule la partie de président du conseil et le chef de groupe d’accord avec le syndic par voie de presse par le service de coordination arriver. Dans le même temps – et sa comparution devant la réussite sociale du parti – d’inviter le Procureur et le Parti national d’éthique et de discipline de la Commission au Conseil national de s’opposer à cette décision, il est fortement contre les délinquants et vigoureusement “.

En Hongrie, le programme politique de l’Église catholique réalisé. Comme un signe que le Vatican est un pozícóba gouvernement étranger représente les intérêts de son parti, le démocrate-chrétien, la mesure dans laquelle les gens vivant à l’extérieur du Paon-kin n’ont pas encore voté, et le soutien social est incommensurable, presque égal à zéro. Mais ils ont donné une constitution pour le pays: «Le Conseil national confirme également la position constamment représenté tout en permettant le rôle du gouvernement démocrate-chrétien par – y compris un chrétien naissance Alaptörvényünk inspiration nouvelle d’une réalisation d’impôt de type familial à l’église égal à financer – les points clés du programme réalisation. Objectif de la politique est déterminée en fonction des valeurs actuelles et futures de la démocrate-chrétienne et chrétienne agenda démocratique insisté sur la mise en œuvre du gouvernement Fidesz-chrétien-démocrate. ”

Le démocrate-chrétien cyniquement appelé la volonté de la religion catholique a été interdit plus de deux cents vraie église chrétienne comme une église de fonctionner, s’est rendu compte que le «financement de l’égalité des églises.” La Bible ne connaît pas l’église hiérarchique, mais les églises individuelles. Le christianisme est donc toujours “petite église” existait sous la forme d’une autre religion catholique est appelée une pyramide composée de l’organisation mondiale, un état politique. Le chrétien-démocrate «chrétien» que le nom usurpé parce que la religion catholique n’est pas le christianisme. Le chrétien-démocrate histoire bimillénaire du catholicisme romain à nouveau correctement interdits par les églises chrétiennes fonctionnement église, le catholicisme a été privé du christianisme. Certifié par l’Etat, la religion et la croyance en ce qui est vrai, ce qui n’est pas. Vous appelez ça un paon parti succès.
Source: peuple américain vote online.hu

Leave a Reply 240 megnézve, 1 alkalommal mai nap |