< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Megtalálták a teljesen meztelen Zalatnay Cinit

| Mobile | RSS

Megtalálták a teljesen meztelen Zalatnay Cinit

2012. december 18. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Fellélegezhetünk, nem maradnak Zalatnay Cini meztelen fotói nélkül az első magyar erotika múzeum látogatói. Bár a képet a nyitás után ellopták, egy lelkes gyűjtő előkaparta otthon az ominózus újságot és azzal megajándékozta Kovit.

Már az erotika múzeumból is lopnak. Úgy látszik, nem kell ahhoz éhesnek lenni, hogy az arra hajlamos ember elemeljen valamit, a meztelen fotókat tartalmazó újságot épp úgy lopják, mint a piát vagy éppen a kiflit. Igaz, a szexéhség is nagy úr lehet, legalábbis ezt bizonyítja az erotikatárlaton történt bűncselekmény. Ez a lopás azonban ezúttal happy enddel végződött, ugyanis az egyik gyűjtő felkereste Kovács Istvánt, és meglepte azzal az újsággal, amelynek egyik példányát elemelték a kiállításról.

„Természetesen nagyon örültem, hogy ilyen gyorsan pótolni tudtuk ezt a fotót, hiszen tudomásom szerint nagyon kevés van belőle. Ezen az amatőr képen Cini teljesen meztelen, a fotó pedig karakterében teljesen eltér a Playboyos sorozattól. Természetesen újra kiraktuk a képet, így most már bárki megnézheti” – mesélte Kovi, aki egyéb újdonságról is beszámolt.

Kiderült, hogy nemrég felkereste egy képzőművész, aki felajánlotta, hogy sztárok intim testrészeiről készítene lenyomatokat, illetve kisplasztikákat, amelyeket azután mindenki megnézhetne az erotikamúzeumban. A magyar pornó atyja egyelőre nem kötötte az orrunkra, kikkel tárgyalnak ebben az ügyben, így mi sem tudunk beszámolni arról, kik azok a sztárok, akik modellt állnak vagy ülnek a bizarr műalkotásokhoz.

Kovi mindenesetre arra is kíváncsi, hogy a Hír24 olvasói kinek a hátsóját vagy éppen más altáját látnák szívesen bronzba öntve, éppen ezért mindenkit arra kér, segítsen neki megkönnyíteni a döntést. A lehetőség adott, mindenki szabadon fantáziálhat!

forrás:hír24.hu

Leave a Reply 1126 megnézve, 1 alkalommal mai nap |