< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Utcára viszi a politikát Vona Gábor )))))Gábor Vona toma la política calle

| Mobile | RSS

Utcára viszi a politikát Vona Gábor )))))Gábor Vona toma la política calle

2012. december 20. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Nem elégedett a Jobbik idei évével Vona Gábor pártelnök, aki jövőre állandó utcai jelenlétet ígért a párttól. Vona évértékelőjében arról is beszélt, hogy szerinte a Jobbik jelenti az egyetlen igazi alternatívát a 2014-es választásokon.

A Jobbik elnöke szerint pártját 2012-ben folyamatosan támadták, és ha ez “nemtelen eszközökkel” továbbra is folytatódik, “keményen vissza fognak csapni”. Az MTI-nek adott évértékelő interjújában Vona Gábor arról is beszélt, hogy 2013-ban változatlanul az “utcán van a helye a politikának”, ezért a Jobbik jövőre forgalmas közterületeken szervez majd lakossági fórumokat.

Az ellenzéki pártelnök elismerte: van hiányérzete az idei évvel kapcsolatban, mert az nem úgy alakult a Jobbik szempontjából, ahogy azt eltervezték. Emlékeztetett rá, hogy míg tavaly a közvélemény-kutatások szerint a Jobbik volt az év nyertese, ez a tendencia megtört 2012-ben. Szerinte ennek az az elsődleges oka, hogy az idei évet a Jobbik állandó támadások között élte meg. Álláspontja szerint a tavalyi sikeres év “megrettentette a Jobbik politikai ellenfeleit”, és ennek hatására nyomást gyakoroltak a pártra, ami a belső konfliktusokhoz vezetett.

Kitart a csendőrség mellett a Jobbik

Hangsúlyozta: 2013 már kampányév lesz, hiszen tavasszal a szeptembertől kezdődő választási regisztráció miatt megkezdődik a választási kampány. A Jobbik jövőre öt fő területre szeretne koncentrálni: először is a gazdaság talpra állítására, elsősorban a munkahelyteremtésen keresztül. Vona Gábor szerint leginkább az építőipar támogatásával, az élelmiszeripar, feldolgozóipar talpra állításával és a gyógyturizmus további erősítésével lehet ezen a területen eredményt elérni.

A másik fontos téma a közbiztonság kérdése, ahol a Jobbik továbbra is kitart a csendőrség felállítása mellett, amellyel az adott lakóközösség biztonságérzetét lehetne erősíteni. Hangsúlyozta a csendőrség esetében a név másodlagos, a lényeg, hogy legyen helyben egy helyismerettel bíró és el nem vezényelhető rendvédelmi egység, mindenhol az országban.

A harmadik terület a nemzeti szuverenitás, ahol a magyar föld megvédése mellett az Európai Egyesült Államok létrehozásának megakadályozását nevezte fontosnak a Jobbik elnöke. Megismételte, hogy ebben a témában népszavazást szeretnének, amellyel kapcsolatban előbb a politikai pártokat kívánják meggyőzni arról: az Országgyűlésnek nincs felhatalmazása arra, hogy ebben a kérdésben döntsön. A negyedik téma az egészségügy, ahol olyan szintű problémák vannak, amelyekre külön stratégiát kell alkotni.

Nem engednek a cigánykérdésből

Az ötödik terület pedig “a magyar-cigány együttélés”. Vona Gábor hangsúlyozta: nem fogják hagyni, hogy a kormány a szőnyeg alá söpörje ezt a problémát. Céljaként azt nevezte meg, hogy a cigányságon belül megtalálják azt a vezető réteget, amely valóban felelősséget érez a cigányság felemelkedése iránt.

Vona Gábor szerint a 2014-es országgyűlési választásokon három alternatíva közül választhat majd az ország: a Fidesz – vagyis az elmúlt négy év -, a baloldal – az azt megelőző 8 év – és a Jobbik között. Vona szerint azonban az első kettő hamis alternatíva.

forrás:origo.hu

Gábor Vona toma la política calle

No satisfecho con Jobbik este año el líder del partido Gabor Vona, quien prometió una futura presencia permanente en la fiesta en la calle. Evaluación anual en línea también se refirió a que, en su opinión, Jobbik es la única alternativa real para las elecciones de 2014.

Jobbik presidente de su partido en 2012, constantemente atacado, y si se trata de “medios innobles”, continúa, “será devolver el golpe duro”. El MTI es el año de la entrevista Gábor Vona también dijo que en el 2013, sigue siendo el “Street es el lugar de la política” y por lo tanto un mejor futuro en las áreas públicas ocupadas estará organizando foros públicos.

El líder del partido de la oposición admitió que hay una falta de sensibilidad de este año, ya que no estaba en mi ojo derecho, según lo previsto. Señaló que si bien las encuestas del año pasado, el ganador de este año fue mejor, esta tendencia se rompió en 2012. Según él, esta es la razón principal de que este año, Jobbik vivió en constantes ataques. El éxito de la posición del año pasado como “Jobbik megrettentette opositores políticos”, y como resultado de la presión del partido, lo que llevó a un conflicto interno.

Apegarse a la gendarmería, la mejor

Hizo hincapié en que 2013 es la campaña de un año a partir de septiembre comenzará la primavera comienza el registro de la campaña electoral. Un mejor futuro que desea enfocar en cinco áreas principales: en primer lugar, la recuperación económica, principalmente a través de la creación de empleo. Gábor Vona ser más probable con el apoyo de la industria de la construcción, la industria alimentaria, la fabricación, la producción y la recuperación del turismo médico mediante el fortalecimiento de esta área se puede lograr.

Otro tema importante es la cuestión de la seguridad pública, que podría aplicarse el derecho sigue en pie instalada junto a la gendarmería, que es el sentido de la comunidad residencial de la seguridad reforzada. Hizo hincapié en la gendarmería, el segundo nombre, lo importante es tener un conocimiento local y no local con vezényelhető unidades policiales en todo el país.

El tercer ámbito de la soberanía nacional, donde la tierra húngara, mientras que la protección de Estados Unidos de Europa para evitar la creación de la presidenta Jobbik llamada importante. Reiteró que este tema le gustaría un referéndum para que sólo quieren convencer a los partidos políticos: el Parlamento no tiene poder para decidir sobre este asunto. El cuarto tema es el cuidado de la salud, donde hay problemas a nivel de estrategias específicas que deben formularse.

No dejes que el cigánykérdésből

La quinta área “, el húngaro-Roma convivencia”. Gábor Vona destacó que no van a permitir que el gobierno de barrer el problema debajo de la alfombra. Finalidad como la llamábamos, nos encontramos con que los gitanos dentro de la capa conductora, que es realmente un sentido de responsabilidad hacia el aumento de la población romaní.

Gabor Vona, la elección de 2014 será tres opciones para elegir en el país: el Fidesz – que en los últimos cuatro años – y la izquierda – en los últimos ocho años – y entre Jobbik. Las dos primeras líneas, sin embargo, es una alternativa falsa.

Fuente: origo.hu

Leave a Reply 284 megnézve, 1 alkalommal mai nap |